Miesten 3.joukkueelle 3 pistettä kauden avauksesta

| Aiheet: Uutiset

SBC Levin miesten 3.joukkue kääri kolme pistettä kasaan kauden avausturnauksessa Ounasrinteen monitoimitalolla.

Kauden avausturnaukseen miehet saivat vastaansa SBC Levin miesten 2.joukkueen sekä KäKi:n.

SBC Levi III – SBC Levi II 9-3

Ottelu alkoi varsin vauhdikkaasti ja ajassa 02:20 Levin M3 joukkueessa debytoiva Markus Hakala #12 iski kotijoukkueen 1-0 johtoon. Reilun puolitoista minuuttia avaus maalin jälkeen kotijoukkueen keskushyökkääjä Mikko Hast #20 teki vahvan nousun vasemmasta laidasta ja laukoi pallon tolpan kautta Ville Bayerin #88 lapaan, jolla oli helppo työ viimeistellä taululle 2-0 lukemat ajassa 04:01. Kotijoukkueen kahden nopean maalin jälkeen vierasjoukkue päätti käyttää aikalisänsä.

Tämän jälkeen loppu erä olikin tasaista vääntöä. Paikkoja syntyi molempiin päihin ja vierasjoukkue onnistuikin tekemään seuraavat kaksi maalia Tuomas Uusi-Illikaisen ja Jesse Mikkolan toimesta.

Toiseen erään lähdettiin niin sanotusti puhtaalta pöydältä tasatilanteessa 2-2.

Ajassa 16:43 kotijoukkueelle tarjoutui ylivoima, kun vierasjoukkueen Samuli Heikkilälle tuomittiin 2 minuutin rangaistus estämisestä. Ylivoima saatiinkin heti pyörimään vastustajan päähän ja 45 sekunnin pyörityksen jälkeen Tomi Sainmaa #13 laukoi kotijoukkueen 3-2 johtoon Jouni Sarajärven #65 upeasta poikki kentän syötöstä ajassa 17:27. 5 sekuntia myöhemmin kotijoukkue iski jälleen. Uuden aloitus säännön myötä kotijoukkue sai keskipisteeltä vapaalyönnin, josta Jari Ahven #46 siirsi pallon vasempaan laitaan Mikko Hastille, joka näytti jälleen nopeutensa juoksemalla laidasta läpi ja laukoi pallon kylmän viileästi taka alakulmaan ja tilanteeksi 4-2. Toisessa erässä kotijoukkue koki kovan takaiskun, kun Markus Hakala loukkaantui pallon tavoittelu tilanteessa, jonka seurauksesta turnaus olikin hänen osaltaan taputeltu.

Ottelun loppu olikin kosmetiikka kotijoukkueen tehdessä 5 maalia ja vierasjoukkueen kaventaessa yhdellä maalilla. Erikoistilanteet olivat hyvin hallussa. Kolmesta ylivoimasta onnistuttiin kahdessa ja alivoima maalikin nähtiin Jouni Sarajärven toimesta.

Lopputulos 9-3 miesten 3.joukkueen hyväksi.

Pisteille pääsivät: Mikko Hast 2+2, Jouni Sarajärvi 2+2, Tomi Sainmaa 3+0, Jari Ahven 0+2, Tuomas Väänänen 0+2, Markus Hakala 1+0, Ville Bayer 1+0.

KäKi – SBC Levi III 3-3

Toisessa ottelussa leviläiset saivat vastaansa hyvin turnaukseen valmistuneen ja nopeista hyökkääjistään tunnetun KäKi:n.

Ottelusta odotettiin erittäin vauhdikasta ja sitä se myös olikin. Ottelun avaus maalista vastasikin ajassa 04:17 KäKin tuulen nopea laitahyökkääjä Jari Leppäjärvi. Reilun minuutin myöhemmin leviläiset tasoittivat tilanteen Tuomas Väänäsen toimesta ajassa 05:25 KäKin kärsiessä 2 minuutin rangaistusta. Ensimmäisen erän loppu olikin erittäin tasaista vääntöä eikä maaleja enään nähty.

Ottelun loppu olikin yhtä tasaista kuin alkukin, maaleja iskettiin vuorotellen ja loppulukemaksi tiukassa trillerissä taululle muodostui 3-3. Molempien joukkueiden maalivahdit pelasivat erittäin vahvan pelin päivän päätös ottelussa.

Leviltä pisteille ottelussa pääsivät: Jouni Sarajärvi 2+0, Tuomas Väänänen 1+0, Joona Vazana 0+1, Jari Ahven 0+1 , Tomi Sainmaa 0+1.

Levin kirkkaimpana tähtenä kauden avausturnauksessa loisti maalivahti Joni Kangas, joka torjui turnauksen aikana yhteensä 42 kertaa!

-MH #20