Miesten edustuksen 18. sarjakausi käynnistyy

| Aiheet: Ennakot, Miehet edustus, Uutiset

Miesten edustusjoukkueen 18. sarjakausi Salibandyliiton alaisissa kilpasarjoissa käynnistyy huomenna su 29.9.2018 Sodankylässä!

4. divarikauden avausottelussa klo 14:00 vastaan asettuu tuttu kilpakumppani muutaman vuoden takaa; Haukiputaan Heitto. Päivän toisessa pelissä klo 16:00 kohdataan puolestaan uusi tuttavuus, viime kaudella sarjassa kolmanneksi sijoittunut Jäälin Jättiläiset.

Joukkueen vastuuvalmentajan paikalle palasi kesällä tuttu nimi, kun viimeksi kaudella 2015-2016 joukkuetta valmentanut Vesa-Matti Ruismäki kirjoitti nimensä sopimuspaperiin. ”Veskun” apuvalmentajana ja samalla joukkueen supertähtipuolustajana (overall 97) jatkaa Markus Pannula.

Pelaajapuolella joukkueen riveihin liittyi useampikin paluumuuttaja, kun Jaakko Tiuraniemi, Jussi Tuoma ja Tuomas Korhonen palasivat rosteriin. Puolustusta vahvistaa Sastamolo Kingsissä useamman kauden 2. divaria tahkonnut Kasperi Jaatinen. Ouluun muuttaneen Eemeli Kajulan jättämää aukkoa maalin suulla saapui paikkaamaan puolestaan Vuotson oma poika Aimo Alariesto.

Ja kyllä, tähän asti jokaisella aiemmalla sarjakaudella joukkueessa pelannut #19 Matti Autioniemi jatkaa edelleen peliuraansa. Virallisia pelejä miehellä on kasassa ”vaatimattomat” 326 kappaletta ja tehopisteitä tällä seuraikonilla on yhteensä 125+77=202 sekä 28 jäähyminuuttia.

”Pelaajien työkiireet ja muut menot ovat jonkin verran sotkeneet alkukauden harjoittelun rytmitystä, mutta silloin kun ollaan oltu hallilla, niin ollaan vedetty hyviä ja vauhdikkaita reenejä. Potentiaalia joukkueessa on valtavasti. Pelaajista nostaisin esille #85 Tuomas Alaluusuan, joka todennäköisesti rikkoo oman piste-ennätyksensä alkavalla kaudella. Joukkue itse asetti tavoitteekseen sarjanousun takaisin 3. divisioonaan, joten sen tavoitteen mukaan tällä hetkellä tehdään yhdessä töitä”, kommentoi joukkueen vastuuvalmentaja Vesa-Matti Ruismäki.

Joukkueen kapteeniksi valittiin Ilkka Tuomikoski ja varakapteeneiksi Tuomas Alaluusua ja Matti Autioniemi.

Joukkueen kokoonpano kaudelle 2018-2019:

Hyökkääjät

00 Hyvönen Jiri (B-jun)
13 Tiuraniemi Jaakko (-)
14 Autere Antti
17 Harila Joonas
18 Koutaniemi Juha-Pekka
19 Autioniemi Matti ”A”
20 Ahola Tommi
43 Kilpelä Roni
67 Riipi Juho (Rokokoo 5.div)
81 Pajuniemi Mika (Santa’s United III 5.div)
85 Alaluusua Tuomas ”A”

Puolustajat

3 Paaso Mika
15 Tuomikoski Ilkka ”C”
23 Jaatinen Kasperi (Sastamolo Kings 2.div)
24 Korhonen Tuomas (-)
33 Tuoma Jussi (SBC Levi II 5.div)
50 Pannula Markus
71 Jääskö Pekka

Maalivahdit

2 Alariesto Aimo (-)
63 Huttunen Juhamatti

Otteluohjelma, tulospalvelu ja sarjataulukko: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/miesten-4-divisioona-pohjois-suomi-lohko-23/3607