Naiset 2:n kausi paketissa

| Aiheet: Uutiset

Viikonloppuna pelattiin Naisten 2. joukkueen osalta tämän kauden viimeiset pelit. Vastassa oli paikallisvastustaja Santa´s United III ja PaKa Kuusamosta. Viikonlopulta ei tiukoista väännöistä huolimatta pisteitä irronnut vaan Santa`s III oli parempi numeroin 4-2 Ja PaKa 3-2. Molemmissa peleissä tulos ei jälleen kertonut täysin koko totuutta. Levi taisteli tasatilanteissa ja tuli PaKa-pelissä tasoihin viimeisten minuuttien aikana. Joukkue kolisteli tolppia molemmissa peleissä useampaan otteeseen ja oli paikalla potentiaalisissa maalitilanteissa. Viimeistely ei vain vielä tämän kauden aikana ole ehtinyt muun pelin mukaan.

Santa´s Unitedia vastaan maaleista vastasivat #7 Tiina Pasma ja #17 Tiina Pekkala. PaKaa vastaan maaleja paukutteli #25 Auli Korhonen ja #21 Marjo Luokkanen. Parhaana pelaajan palkittiin ensimmäisessä pelissä ansaitusti puolustuksen lukkona taistellut #28 Aida Ulusoy, sekä toisessa pelissä varmoja otteita esittänyt maalivahti #15 Heini Siivikko.

Ensi kaudelle joukkueelle jäi taistelutahtoa ja intoa, joten ensi kauden pelejä odotellessa on aikaa harjoitella tämä kaiken ratkaiseva viimeistely kuntoon.