Naisten edustus kävi hakemassa Oulusta pisteet kotiin

| Aiheet: Uutiset

Lauantaina 10.2. pelattiin naisten 2 divarin kierros Oulun Nallisportissa. Naisten edustus kohtasi RePin Reisjärveltä ja SB Hurricanen Oulusta. Molemmat joukkueet oli kohdattu jo aiemmin, RePille silloin niukka maalin voitto ja Hurricanesta otimme viime kohtaamisessa voiton. Matkaan saatiin reilu pari kentällistä pelaajia, joten tavoitteena ei ollut enempää ja vähempää kuin hakea pisteet kotiin.

SBC Levi – RePi 6-4

Ensimmäiseen peliin saatiin loistava startti, peliä oli pelattu vain 2.10 kun Levin naiset johtivat jo 2-0. Maalit tehtailivat laituripari Ovaska-Kilpeläinen molempien tehdessä yhden ja syöttäessä yhden.  Ensimmäisessä erässä maaleja nähtiin vielä muutama lisää molempiin päihin, sinisiltä maalin tekijöinä Tölli ja Ovaska, ja erätauolle siis lukemista 4-2. Heti toisen erän alkuun aikaan 15.20 Sanna Ovaska käy maalaamassa jälleen ja hattutemppu täyteen. Naiset lisää johtoa vielä toisen erän aikana ja tilanteeksi jo 6-2. Kolmannessa erässä maaleja tekee enää vain vastustaja RePi kaventaen tilannetta kahdella maalilla ennen viimeistä vitosta, 6-4 siis. Levin naisten hyvä alku kantaa voittoon saakka vaikka peli loppua kohden hieman herpaantuikin ja RePin viimeisen erän rynnistys sai tokkaa hieman hajalle.  Naisten parhaana palkittiin Elma Erola. Pelin tehoilijoina Sanna Ovaska 3+1, Iida-Maria Kilpeläinen 2+2, Leena Tölli 1+0, Elma Erola 0+2 ja Miia Huhtamella 0+1. Elina Palosaarelle maalilla 18 torjuntaa.

SB Hurricane – SBC Levi 1-7

Toiseen peliin naiset saivat taasen loistoalun, ajassa 5.20 Levin naiset johtavat 0-3, maalareina kapteeni Heidi Nummisto, Miia Huhtamella ja Sanna Ovaska. Ovaska tekee pelin toisen aivan ensimmäisen erän lopulla ja erätauolle tilanteessa 0-4. Toisen erän puolivälissä naiset lisäävät johdon 0-5:teen. SB Hurricane pitää aikalisänsä samassa ajassa.  Ajassa 26.40 naiset pääsevät kokeilemaan ylivoimaa kun Hurricane pelaa liian monella pelaajalla. Valmentajan sanoin ylivoima näytti ensimmäistä kertaa ylivoimalta kauden aikana. johto 0-6 siis ylivoimalla kun Kaksikko Tölli-Ovaska juonivat maalin. Eikä aikaakaan kun Ovaska käy jälleen heiluttamassa verkkoa vastustajan päädyssä noin minuutti ennen erän loppua ja päivän toinen hattutemppu taskuun. Kolmannessa erässä maalitehtailu hyytyi ja ainoa maali kirjattiin Hurricanelle ylivoimalla jäähykuningattaremme istuessa kaksiminuuttista mailaan lyömisestä. Loppulukemat siis 1-7. Parhaan pelaajan palkinnon tästä pelistä pokkasi Leena Tölli tehoin 1+2. Pelin muut tehoilijat Sanna Ovaska 3+1, Iida-Maria Kilpeläinen 1+1, Miia Huhtamella 1+0, Heidi Nummisto 1+0 ja Anna Pälä 0+1. Elina Palosaarelle maalilla 9 torjuntaa.

Näin ollen naiset saivat kahden voiton myötä kotiin tuomisiksi tärkeät 4 pistettä ja sijoitus sarjataulukossa nousee sijalle 5. Seuraavan kerran naiset pelaavat jo viikon kuluttua 17.2. Haukiputaalla kun maaliskuun loppupuolen pelejä siirrettiin aikaisemmaksi sarjajärjestäjän pienen kömmähdyksen takia. Vastassa tuolloin naisilla Haukiputaalainen HaHe ja Oululainen OSB. Nähtäväksi jää kuinka monta peluria tokka saa matkaan melko lyhyehköllä varoitusajalla.