Naiset II:n tappioputki jatkui

| Aiheet: Uutiset

SBC Levin N2 kohtasi viime viikonloppuna kotikentällään Ounasrinteen monitoimitalolla Santa’s United II:n ja Oulun Dynamon. Kauden toiseksi viimeinen turnauspäivä jatkui tappioiden merkeissä.

Heti aamun ensimmäisessä pelissä Leviä vastaan asteli sarjan toista sijaa hallussaan pitävä Santa’s United II. Ensimmäinen ja toinen erä sujui melko tasaväkisesti joukkueiden välillä, mutta kolmannessa erässä Santa’s II lähti Levin naisilta karkuun. Pelin päätyttyä lukemat olivat tylyt 4-0, jotka eivät kuitenkaan kertoneet koko totuutta. Maalipaikkoja oli sinipaidoillakin, viimeistely vain vielä ontui. Maalin suulla 18 vetoa torjunut #35 Anni Järvelin palkittiin Leviläisistä parhaana pelaajana.

Pelipäivän lounaan kautta lähdettiin kohti päivän viimeistä peliä Dynamoa vastaan. Levillä oli reilusti aikaa palautella jalkojaan ja klo 16 se sai vastaansa tunti aiemmin edellisen pelinsä pelanneen joukkueen.

Vauhtia ei pelistä puuttunut. Vääntö oli ajoittain hyvin tiukkaa ja Levi sai pidettyä pallon itsellään paremmin kuin aiemmin päivällä. Edellisestä Dynamo-kohtaamisesta muistissa oli Dynamon fyysinen tapa pelata, johon sinipaidat osasivat jo vastata paremmin. Maalinteon makuun pääsi ensimmäisenä Dynamo toisen erän aikana kun Levi koki lyhyen heikon hetken. Toiselle erätauolle lähdettiin 0-3 tilanteessa. Lyhyen palaverin jälkeen Levi kuitenkin teki ryhtiliikkeen ja kiri eroa kiinni kahdella maalilla kolmannen erän aikana. Molemmissa maaleissa tekijänä toimi parhaan pelaajan palkinnon saanut #25 Auli Korhonen ja syöttäjänä #42 Elisa Alakärppä.

Joukkuetta luotsasi lauantaina Jukka Juutinen, joka kuvailee päivän pelejä näin: ”Peli kehittyi koko päivän ajan, vaikka maalipaikkoja ei pystytty tarpeeksi tehokkaasti hyödyntämään. Potentiaaliset maalipaikat saatiin luotua hienolla karvauspelaamisella. Dynamoa vastaan koettiin lyhyt musta hetki, jonka vuoksi loppulukemat ovat mitä ovat. Tämänkin jälkeen kuitenkin palattiin samalle tasolle ja jatkettiin yhä parantaen. Joukkueen mukana oleminen oli mukava kokemus vaikka pisteet jäi saamatta.”

SBC Levi II on tällä hetkellä sarjataulukossa 7. sijalla. Kauden viimeinen turnauspäivä pelataan 18.3. Ounasrinteen monitoimitalolla. Silloin Levi kohtaa klo 10 Santa’s United III:n ja klo 12 PaKan.