Levin Naiset II:lla tappioviikonloppu

| Aiheet: Uutiset

Lauantaina 10.2. pelatussa turnauksessa Levin naisten 2 joukkue kohtasi ensimmäisessä pelissään sarjataulukossa heidän jälkeensä seuraavana olevan SBT Martin. Martti aloitti ottelun väkevästi tekemällä heti erän alkuun kaksi maalia, Levin ollessa vielä lähtötelineissä. Levi kokosi kuitenkin rivinsä ja tasoitti pelin 2-2. Martti jatkoi ottelussa aktiivisella karvauksella ja rohkeilla hyökkäyksillä tehden vielä kaksi maalia. Levin viimeistelyt eivät onnistuneet ja Martti oli tällä kertaa parempi lukemin 4-2. Levin maaleista vastasivat #17 Tiina Pekkala ja #12 Riina Koivisto. Levin joukkueesta etenkin 2 ja 3 ketju rakensivat hyviä ja vaarallisia hyökkäyksiä. Ja tunnetusti maalivahti Anni Järvelin piti joukkuetta pystyssä upeilla torjunnoillaan ansaiten joukkueen parhaan pelaajan palkinnon.

Toiseen otteluun vastaan asettui sarjakärki Sastamolo. Ottelusta tiedettiin tulevan tiukka, joten Levi lähti maltillisin mielin puolustamaan ja rakentamaan omaa peliään. Levi taisteli hienosti, mutta Sastamolon nuori ja taitava joukkue pyöritti ensimmäisen erän lukemiksi 2-0. Toisen erän Levi taisteli vimmatusti pitäen oman pään puhtaana ja rakentaen muutaman vaarallisen vastahyökkäyksen. Kolmannessa erässä Levi lisäsi painetta vastustajan päähän onnistumatta kuitenkaan maalinteossa. Sastamolo viimeisteli lukemiksi vielä 3-0. Levin parhaana pelaajana ottelussa palkittiin ansaitusti #27 Riikka Lehto, joka pelasi ensimmäistä otteluaan sentterinä, onnistuen uudella paikalla erinomaisesti.

Levin pelit jatkuvat kahden viikon päästä kotiturnauksella kun vastassa ovat Santa’s United II klo 11 ja Dynamo klo 16.