Ville-sedö teki maalin, M2:lle 2p kotiturnauksesta

| Aiheet: Uutiset

Miesten kakkosjoukkue avasi kevätkautensa kotiturnauksella Kittilän urheiluhallilla su 21.1.2018.

Päivän ensimmäisessä ottelussa SBC Levi II jyräsi pahasti vajaamiehisen Santa’s United IV:n selkein lukemin 9-1. Ottelu oli vielä 1. erän jälkeen tilanteessa 0-0, mutta 2. erän aikana peli loksahti uomiinsa ja ketsuppipullo poksahti auki. Ottelun avausmaalista vastasi Autioniemen veljeskolmikon nuorimmainen, #44 Ville Autioniemi, jolle maali oli uran ensimmäinen aikuisten kilpasarjoissa. Joukkue taisi tehdä samalla ottelussa yhdenlaista seurahistoriaa, kun maaleista peräti 7kpl syntyi 2. erän aikana.

#21 Hannu Molkojärvelle tehot 2+2, debyyttiottelunsa miesten joukkueessa pelanneelle #10 Milla Rönnille pisteet 2+1 ja joukkueen maalilla ensimmäistä kertaa esiintyneelle #31 Hanna Pohjolalle voitto meriittilistaan 13 torjunnan myötä.

Iltapäiväottelussa vastaan asettui sarjakakkosena majaileva Santa’s United III. Ottelu käynnistyi tarkkailevissa merkeissä ja vaarallisia maalipaikkoja ei juurikaan nähty 1. erän aikana. Santa’s United III iski ottelun avausmaalin ylivoimalla 1. erän lopulla. 2. erässä vierailijat siirtyivät jo 0-2 johtoon, ennen kuin #24 Tomi Jauhojärvi tinttasi ylivoimalla uransa toisen maalin aikuisten sarjoissa kaventaen tilanteeksi 1-2.

3. erän alkuun #87 Ville Niemelä tasoitti lukemiksi 2-2, mutta vain reilua minuuttia myöhemmin Santa’s United III siirtyi 2-3 johtoon merkkausvirheen seurauksena. SBC Levi II painoi vimmatusti päälle ja loi tukun hyviä maalipaikkoja vielä ottelun loppuhetkillä, mutta maaliraudat ja hienon ottelun pelannut vastustajan maalivahti aiheuttivat kotijoukkueelle lopulta kauden viidennen tappion. Loppulukemat siis 2-3 Santa’s United III:n hyväksi.

Tilastot ja sarjataulukko: http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/miesten-5-divisioona-ps-m5d-39/2657

Miehet II jatkaa pelejään jo tulevana sunnuntaina 28.1.2018, kun Ounasrinteen hallilla Rovaniemellä vastaan asettuu Rokokoo klo 11:00 ja seuraderbyssä SBC Levi III klo 14:00!