Ville-sedö kolisutteli maalirautoja, M2:lle 2p Rovaniemeltä

| Aiheet: Uutiset

Miesten kakkosjoukkue matkusti Rovaniemelle su 28.1.2018 kevätkauden toiseen turnaukseen.

Päivän ensimmäiseen peliin Rokokoota saatiin haalittua erinäisistä esteistä johtuen kehiin 9 kenttäpelaajaa, joista pari puolikuntoisia, joten valmentaja Juho Wesslinin laatima taktiikka oli selkeä; pysytään pallossa ja pelataan fiksusti, jotta voimia säästyy myös jälkimmäiseen peliin.

SBC Levi II siirtyi 1-0 johtoon 1. erässä #21 Hannu Molkojärven kauden 8. maalilla, mutta 2. erän puolivälin tienoilla Rokokoo kuittasi pelin tasoihin ja siirtyi saman puoliminuuttisen aikana vielä 1-2 johtoon kahdella lähes identtisellä vastaiskumaalilla.

Seuraavat neljä maalia iski kuitenkin SBC Levi II ja täydet pisteet mukaan ehjällä esityksellä lopulta maalein 5-2. Samalla kuitattiin Kittilässä syyskaudella koettu kitkerä 1-3-kotitappio.

Päivän toisessa pelissä vastaan asettui SBC Levi III, joka pääsi otteluun tuoreilla jaloilla kolmen kentän voimin. SBC Levi II koki sen sijaan pahan menetyksen heti ottelun alkuhetkillä, kun #33 Jussi Tuoman polvi vääntyi pahannäköisesti kaksinkamppailutilanteessa ja edessä oli reissu Lapin Keskussairaalaan.

1. erän jälkeen lukemat olivat vielä tasan 2-2, mutta mitä pitemmälle ottelu eteni, niin sitä raskaammaksi kävi kakkosjoukkuelaisten jalat, eikä kolmella vaihtomiehellä saatu enää pysäytettyä vastustajan maalijuhlia. 2. erä vastustajalle 1-5 ja 3. erä puolestaan 0-4 loppulukemien ollessa selkeät 3-11 kolmosjoukkueen hyväksi.

Päivän tehopelaajina kakkosjoukkueesta häärivät #16 Tero Pylkkänen (4+0) sekä #10 Milla Rönn (1+3).

Sarjataulukko ja tilastot: http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/miesten-5-divisioona-ps-m5d-39/2657

SBC Levi II:n pelit jatkuvat su 11.2.2018 klo 12 vs Santa’s United IV ja klo 14 vs SoPa pelipaikan ollessa jälleen Ounasrinteen monitoimitalo Rovaniemellä!

P.s Viime turnauksessa pistetilinsä avannut #44 Ville Autioniemi laukoi Rokokoo-pelissä kerran tolppaan ja kerran ylärimaan. Ei muuta.