N2 taisteli 2 pistettä kotiinviemisiksi

| Aiheet: Uutiset

Sunnuntaina 21.1.2018 SBC Levin Naiset II matkusti Haukiputaalle kohtaamaan Dynamon ja HaHe II:n.

Kello 13 startattiin Dynamon ja N2:n välinen peli joka päättyi lukemiin 4-0. Ensimmäinen erä oli tapahtumien kannalta rauhallinen Dynamon pitäessä palloa itsellään hieman Leviä enemmän. Päivän aikana tuomareiden pilli soi herkästi N2:n kohtaan ja ensimmäisen jäähy määrättiin SBC Leville toisen erän alussa. Hetki jäähyn loppumisen jälkeen Dynamo siirtyi johtoasemaan 1-0. Kolmannessa erässä Dynamolle merkattiin kolme maalia, rovaniemeläisille 2 jäähyä.

Päivän toiseen otteluun HaHea vastaan N2 aloitti loistavasti kun heti aloituksen jälkeen #13 Pia Heikki pääsi irtoamaan vastustajan maalille. Maalin edessä pienen ruuhkan syntyessä pallon laittoi maaliin #25 Auli Korhonen. HaHelle tuomittiin jäähy ajassa 7:57. Levin saadessa vapaalyönnin #10 Liisa Äijänen laukoi maaliin #27 Riikka Lehdon syötöstä. Toisen erän alkupuolella HaHe sai kavennettua numeroihin 2-1. Viimeisessä erässä pari viimeistä minuuttia SBC Levi taisteli rohkeasti ja menestyksekkäästi ottelun voittoon vaikka sinipaitoja oli kentällä kolme vastustajan kuutta pelaajaa vastaan.

Joukkueen kapteenin Pia Heikin kommentti viikonlopusta: ”Sanottaisko näin että eka pelissä ei päästy lähellekään sille tasole mitä meän peli on tähän asti ollu. Vastustaja tuli kovaa pääle eikä saatu peliä hallintaan. Revanssia Dynamosta ootellessa. Toiseen peliin lähettiin uusin mielin ja saatiinki heti alusta oma peli pyöriin. Hallittiin peliä kaks erää. Kolmannessa erässä tehtiin huolimattomia virheitä ja tehtiin olomme tukalaksi, mutta siitäki selvittiin ko tehtiin kovasti töitä.”

Molemmissa peleissä SBC Levin parhaaksi pelaajaksi palkittiin ahkerasti palloja kiinni ottanut maalivahti #15 Heini Siivikko.

Seuraavan kerran sinipaidat ovat jälleen pelillä Ounasrinteen monitoimitalolla 10.2.. Silloin vastassa on klo 11 SBT Martti ja klo 14 sarjajohtaja Sastamolo.