M3:n kevätkausi 2018 käynnistyi kahdella tappiolla

| Aiheet: Uutiset

Vuoden avausturnauksensa Levin M3 pelasi 20.1.2018 Sodankylässä jossa vastaan asettuivat ROKOKOO Rovaniemeltä sekä isäntäjoukkue SoPa.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui ROKOKOO. Aiempi kamppailu jokkueiden välillä päättyi leviläisten voittoon, ja ajassa 2:24 Levi siirtyikin 0-1 johtoon Lauri Kukon maalilla. Ottelu jatkui tasaväkisenä aina kolmannen erän viimeisille minuuteille jolloin 3-3 tasatilanteessa leviläisten ajassa 43:37 saama jäähy koitui kohtalokkaaksi kun ROKOKOO:n Jiri Kirsilä pääsi ylivoimapyörityksen päätteeksi iskemään ROKOKOO:n 4-3 johtoon ajassa 44:33. Levi pyrki hakemaan tasoitusta vielä ottamalla aikalisän ja maalivahdin pois, mutta viimeinen niitti tuli kun ROKOKOO:n Samuli Kirkkomäki pääsi iskemään tyhjiin leviläisten pallon menetyksestä. Näin ollen ROKOKOO viimeisteli ottelun loppulukemiksi 5-3.

Toisessa ottelussa leviläisiä vastaan asettui otteluisäntä SoPa. Ensimmäiset kaksi erää olivat todella rikkonaisia ja kolmanteen erään siiryttiin 1-3 SoPa:n johdossa. Leviläiset saivat homman juonesta enemmän kiinni kolmannen erän aikana, ja Mikko Hastin 2-3 kavennus ajassa 39:09 nostatti Levin takaisin taisteluun voitosta. Pariin otteeseen leviläisille tarjoiltiin tyhjää maaliakin mutta palloa ei saatu viimeisteltyä maaliin asti. Tästä vastasivat SoPan puolustus ja maalivahti Jari Kujala. Ottelu päättyi numeroihin 2-3.

ROKOKOO 5-3 SBC Levi III
SBC Levi III 2-3 SoPa