N2-joukkueen tiukka päivä päättyi paikalliskamppailun voittoon

| Aiheet: Uutiset

Rovaniemen naisten syyskauden viimeinen turnauspäivä pelattiin Ounasrinteen hallilla lauantaina 2.12. Vastaan asettui LaVe Sodankylästä ja Santa’s United II Rovaniemeltä.

LaVesta SBC Levin N2 lähti hakemaan revanssia. Jo heti pelin alkumiinuteilla Levin naiset saivat kauden ensimmäisen rangaistuslaukauksen. Rankkarin taiteili #42 Elisa Alakärppä, mutta Levin harmiksi veskarin käsi oli nopeampi. Peli oli tasaista kamppailua ja suurimmaksi osaksi Levin hallussa. Viimeisen erän viiden minuutin kohdalla LaVe teki pelin ainoan maalin hyökkäysalueen vaparista.

Parhaana pelaajana palkittu ja maalissa ilmiömäisiin torjuntoihin venynyt #35 Anni Järvelin kuvailee peliä näin.
“Oli hiukan karvas tappio, mutta tiukka ja tasainen peli. Koko joukkueelta hyvää peliä, vaikka hiukan hätiköitiinkin. Joukkueen huima kehitys näkyy kyllä kentällä.”

Toinen ottelu oli tiukka kakkosjoukkueiden taistelu Rovaniemen herruudesta. Peli alkoi jännittyneissä tunnelmissa ja palloa pidettiin hallussa molemmin puolin. Pelin ensimmäinen maali syntyi ajassa 5.24 #42 Elisa Alakärpän rannarilla, jonka syötti #23 Julia Piipponen. Tasainen peli ja tiukka vääntö jatkui toiselle erälle. Ajassa 23.56 #9 Maria Haavikko ohjasi #3 Julia Similän vedon Santasin veskarin taakse ja johdatti Levin naiset 2-0 johtoon. Minuuttia myöhemmin syntyi Santasin kavennusmaali. Viimeiseen erään Santa’s United II lähti odotetusti hakemaan kavennusmaalia ja sitä kautta voittoa. Levin naiset pitivät tonttinsa puhtaana rautaisella puolustuksella ja #15 Heini Siivikko taiturimaisilla otteilla maalilla. Vastustajajoukkue pääsi lopussa pyörittämään myös ylivoimaa, mutta maalia ei syntynyt. SBC Levin Naiset II vei näin ollen Rovaniemen herruuden lukemin 2-1. Heini vei parhaan pelaajan pystin, niinkuin tällä kaudella jokaisessa pelaamassaan pelissään.

Voitto takataskussa Rovaniemen joukkueet juhlistivat iltaa pikkujoulutunnelmissa. Seuraavat pelit pelataan ensi vuoden puolella Haukiputaala 21.1.2018. Vastassa ovat silloin Dynamo ja HaHe II.