SBC Levi N2 nautti 4 pisteen viikonlopusta

| Aiheet: Uutiset

Lauantaina 18.11. SBC Levin Naiset II pelasi tutulla Ounasrinteen monitoimitalolla SBT Marttia ja HaHe II:ta vastaan. Pukukopissa raikasi Queenin We Will Rock You ja naiset selkeästi lähtivät tällä asenteella kohtaamaan päivän vastustajat.

Ensimmäisessä pelissä SBT Martti kärsi tappion numeroin 1-2. Peli oli pitkälti Levin naisten pyörittämää ja alivoimatilanteesta joukkue selvisi mainiosti #4 Katariina Pesosen istuessa jäähyä pois ensimmäisessä erässä. Toisessa erässä ajassa 27:53 maalihanat avasi #7 Tiina Pasma. Vajaan minuutin myöhemmin samaa verkkoa heilutti #42 Elisa Alakärppä. Syöttöpisteen tästä maalista ansaitsi #23 Julia Piipponen. Harmittavasti viimeisillä minuuteilla SBT Martti kavensi tekemällä maalin lähellä nollapeliä olleen #15 Heini Siivikon taakse. Ensimmäisestä pelistä saadulla hyvällä fiiliksellä joukkue alkoi keskittyä seuraavaan vastustajaan.

Seuraava vastustaja oli Haukiputaalta Rovaniemelle matkustanut HaHe II. Pelissä maalinteosta huolehtivat SBC Levin #17 Tiina Pekkala ja #13 Pia Heikki. Pekkalan osuma tuli ylivoimatilanteessa #10 Liisa Äijäsen tarjoilemana ja Heikki näpäytti maaliin #11 Essi Kosusen poikkisyötön suoraan ilmasta. Kumpikaan joukkue ei jäähyiltä välttynyt; Leville yhteensä 2 minuuttia ja HaHelle 6min. Hienon nollapelin pelasi maalilla #35 Anni Järvelin.

Joukkueen valmentaja Joonas Harila muistelee valmennettaviensa otteita näin: ”Erinomainen taisteluilme koko joukkueelta läpi päivän. Parasta Leviä mitä oon ikinä nähny tältä joukkueelta. Jokainen pelaaja pelasi erittäin hyvin joukkueen eteen ja sitä kautta tuloskin oli erinomainen. Ne pienet muutokset mitä tarvi tehdä pelien aikana toteutu hienosti ja varsinkin toisen pelin loppua oli ilo katsoa kun vastustaja ei saanut lopussa edes palloa että oisivat voineet hakea kiriä. 1 päästetty maali on erinomainen tulos kahteen otteluun.”

SBC Levin Naiset II nousi sarjataulukossa nyt sijalle 5. Seuraavan kerran vastaan asettuvat 2.12.2017 Ounasrinteen monitoimitalolla LaVe klo 12 ja Santa´s United II klo 14!