Miehet II kärsi kaksi tappiota kotiturnauksessa la 4.11.2017

| Aiheet: Uutiset

Miesten kakkosjoukkue lähti kauden ensimmäiseen kotiturnaukseen la 4.11.2017 hieman haastavammista lähtökohdista, sillä päällekkäiset menot ja loukkaantumiset olivat karsineet reilun viisikon verran vakiokokoonpanon miehiä pois rosterista.

Ensimmäisessä ottelussa klo 11:00 kohdattiin KäKi Enontekiöltä, joka niin ikään oli pienellä kokoonpanolla liikenteessä. Vaikka laukaisutilasto voitettiinkin ottelussa selvästi, niin viimeistely oli luvattoman heikkoa eikä onnikaan tuntunut olevan mukana tällä kertaa. KäKi iski muutamat maalinsa vastaiskuista siinä missä Levi-hyökkääjät iskivät kerta toisensa jälkeen päätään vastustajan puolustusmuuriin.

Loppulukemat tällä kertaa KäKille 2-4, joista viimeinen maali syntyi tyhjiin ajassa 44:59.

Päivän toiseen peliin Rokokoota vastaan klo 15:00 kotijoukkueen rosteri kaventui vielä parilla miehellä, joten hikinen iltapäivä oli edessä. Vastustaja pääsi iskemään 1. erän loppuhetkillä kolme pikamaalia, joka lamaannutti jonkin verran kotijoukkueen peliä. Ottelun kulku tasoittui kuitenkin jälleen tämän rypistyksen jälkeen ja molempiin päihin syntyi hyviä tilanteita tasaiseen tahtiin.

Ensimmäisessä pelissä päälle jäänyt vastustajan peittoihin laukominen sekä kehno viimeistely vaivasivat edelleen porotokan otteita. Vaikka pienimuotoinen loppukiri saatiinkin aikaiseksi 3. erässä #27 Tomi Nikulan 1-3-kavennusosuman myötä, niin sen lähemmäksi ei tällä kertaa päästy. Loppulukemat Rokokoon eduksi siis 1-3.

Kolme tehtyä maalia kahteen peliin on auttamatta liian vähän näissä karkeloissa. Maalipaikkoja saatiin luotua kuitenkin riittävä määrä molemmissa peleissä, joten seuraavat pari viikkoa täytyy käyttää tehokkaasti hyödyksi harjoitusten muodossa ennen kuin sarjapelit jatkuvat.

Tilastot:

http://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/rokokoo-sbc-levi-ii/6666/2657
http://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sbc-levi-ii-kaki/6663/2657

Miesten kakkosjoukkueen pelit jatkuvat sunnuntaina 19.11.2017 Ounasrinteen hallilla Rovaniemellä, kun vastaan asettuu klo 12:00 Santa’s United III ja klo 15:00 SBC Levi III!