Juniorit ja miesten edustus pelillä viikonloppuna

| Aiheet: Uutiset

Huomenna lauantaina 25.11.2017 Kittilässä/Levillä pelataan yksi syyskauden suurimmista junioritapahtumista, kun salibandyn Lappi-Cup-osaturnaus mitellään Sirkan koululla, Kylpylän salissa sekä Kittilän urheiluhallilla. Turnaukseen ilmoittautui määräaikaan mennessä 37 joukkuetta, eli pelipaikoilla nähdään yhteensä noin 400 junioripelaajaa, valmentajaa ja huoltajaa.

SBC Levin juniorijoukkueista turnaukseen osallistuu C-pojat, D-pojat, E-pojat, F-pojat ja D-tytöt. Otteluohjelma: http://bit.ly/lappi-cup-kittila-2017-2018

Miesten edustus jatkaa 3.divarikauden avausvoiton metsästystä puolestaan sunnuntaina 26.11.2017, kun Ounasrinteen monitoimitalolla Rovaniemellä vastaan asettuu klo 12:00 AC Ressut Rovaniemeltä sekä klo 14:00 ACK Oulusta!