Naiset II avasi kautensa flunssan kourissa

| Aiheet: Uutiset

Joukkueeseen iskeneen flunssa-aallon vuoksi Naiset II lähti 3. divisioonan avauspäivään normaalia pienemmällä kokoonpanolla. Päivän ensimmäisenä vastustajana oli niin ikään Rovaniemeltä kotoisin oleva Santa´s United III, jonka kanssa päädyttiin lukemiin 4-4.

Naiset II sai maalihanat auki ensimmäisen kolmen minuutin jälkeen. Ajassa 03:43 #28 Aida Ulusoy avasi joukkueen tämän kauden maalihanat. Aikaa kului pari minuuttia kunnes Santa’s kavensi 1-1 ja näillä lukemilla jatkettiin 2. erän alkuun asti.

2. erän alkupuolella SBC Levi heilutteli jälleen verkkoa; tällä kertaa #17 Tiina Pekkalan toimesta. Muutaman minuutin kuluttua #11 Essi Kosunen suurensi etumatkaa 3-1. 2. erän loppuun Santa’s otti jälleen Levin etumatkaa kiinni yhden maalin verran.

3. erän maalitilin avasi Santa´s United III, mutta Levin #9 Maria Haavikko rankaisi alle minuutissa #28 Aida Ulusoyn syötöstä. Etumatka ei kuitenkaan erän loppuun asti kestänyt, vaan Santa’s tasoitti tilanteeksi 4-4. SBC Levin parhaana pelaajana palkittiin #28 Aida Ulusoy ja takataskuun joukkueelle tästä pelistä siis yksi piste.

Myöhemmin iltapäivällä vastaan asettui Sastamolo Kings Kemistä. SBC Levi lähti peliin aamua hieman leveämmällä rosterilla ja sai 1. erän alussa Sastamolon verkon heilumaan #17 Tiina Pekkalan vedosta. 1. erän loppu ja 2. erä kokonaisuudessaan kului ilman SBC Levin maaleja, vastustajan kuitenkin niitä tehdessä.

Maalivahti #15 Heini Siivikon hienoista torjunnoista huolimatta 3. erään lähdettiin 2-1 tilanteesta Sastamolon johtaessa. 3. erässä Naiset II jatkoi ahkeraa puolustusta, mutta Sastamolo teki vielä yhden maalin. Tästä pelistä haaviin jäi pisteitä pyöreä nolla mutta kokemusta ja luottoa omaan tekemiseen rutkasti enemmän. Pelin paras pelaaja ansaitusti oli maalilla hien pintaan saanut Heini Siivikko.

Toisen pelin ajan vaihtopenkillä neuvoja jakeli SBC Levin toiminnanjohtaja Tuomas Similä. Tässä Tuomaksen ajatukset: ”Joukkue sitoutui esimerkillisesti puolustusvoittoiseen pelitaktiikkaan ja vastustajan taitavat hyökkääjät saatiin pidettyä hyvin kurissa. Hyökkäyspään pelissä on vielä melko paljon kehitettävää, mutta joukkue on kuitenkin oikeilla jäljillä ja viime kauteen nähden kehitystä on tapahtunut huimasti. Hieno taistelu koko joukkueelta. Yksittäisistä pelaajista nostaisin esille #15 Heini Siivikon, joka oli maalilla erinomainen, samoin sentterinä pelannut #11 Essi Kosunen oli erittäin hyvä molemmissa peleissä.”

Naiset II jatkaa kauttaan Kuusamossa 28.10.