Miehet II avasi kautensa voitolla ja tasapelillä

| Aiheet: Uutiset

SBC Levi M2 avasi 5.divarikautensa Rovaniemellä su 8.10.2017. Kyseessä on samalla joukkueen historian 6. kausi Salibandyliiton alaisissa sarjoissa.

Ensimmäisessä pelissä kaatui rovaniemeläinen Santa’s United IV niukasti maalein 2-1. Voittomaalin iski joukkueessa debytoinut puolustaja #16 Tero Pylkkänen #28 Perttu Pumpasen oivasta syötöstä.

Päivän toisessa pelissä vastaan asettui uusi tuttavuus virallisissa otteluissa, Sodankylän Pallo. Vauhdikas ottelu näytti jo kääntyvän porotokan eduksi, kun 2. erätauolle siirryttiin lukemissa 4-2. Muutamat henkilökohtaiset virheet ja pieni lepsuilu kostautui kuitenkin 3. erän aikana, kun vastustaja iski neljä maalia alle viiteen minuuttiin siirtyen ratkaisevan tuntuiseen 4-6-johtoasemaan.

SBC Levi II näytti kuitenkin venymiskykyään ja osoitti jälleen kerran loppuun asti pelaamisen merkityksen. Ajassa 43:25 #28 Perttu Pumpanen kavensi tilanteeksi 5-6 ja maali syntyi kahden miehen ylivoimalla. 6-6-tasoitusosuman naulasi puolestaan #87 Ville Niemelä kellon näyttäessä aikaa 44:29. Tasoitusmaali syntyi ylivoimalla ilman maalivahtia pelatessa.

”Ensimmäinen peli oli meiltä nihkeä. Saatiin luotua riittävä määrä paikkoja pelin tappamiseen, mutta roikutettiin vastustajaa mukana ihan loppusummeriin asti. Toinen peli oli vauhdikas ja hyvätasoinen kamppailu, jossa molemmat joukkueet selvästi yrittivät pelata salibandya. Lopussa meiltä hieno nousu tasoihin kahden maalin takaa, joten tasapelipiste lämmittää mieltä.

Harjoitusmäärään nähden meiltä kohtalaisen hyvä kauden avaus. Paljon on töitä vielä edessä, mutta pistetili on nyt avattu ja tästä on hyvä jatkaa kohti marraskuun alun kotiturnausta Kittilässä.”

-Juho Wesslin, M2-joukkueen vastuuvalmentaja

Seuran aikuisjoukkueitten viikonloppu oli muutenkin onnistunut, sillä seuran uusi joukkue Miehet III voitti molemmat pelinsä sunnuntaina. Naiset II taisteli myös hienosti ja sai lauantain peleistä mukaansa tasapelipisteen.

Näin ollen tarjolla olleista 12 sarjapisteestä mukaan tarttui yhteensä 8kpl.

Naiset II – Santa’s United III 4-4
Naiset II – Sastamolo Kings 1-3
Miehet II – Santa’s United IV 2-1
Miehet II – SoPa 6-6
Miehet III – Santa’s United IV 4-3
Miehet III – Rokokoo 4-2