Ennakko: M1 Rovaniemen turnaus 22.10.2017

| Aiheet: Uutiset

Miesten edustuksen 3.divari taival jatkuu sunnuntaina 22.10. Rovaniemen Keltakankaalla!

Muutama viikko takaperin miesten edustusjoukkue aloitti 3.divari kautensa kohdaten Dynamon ja PYPS:in. Reissulta saatiin kokemusta, mutta pisteet jäivät Ouluun. Näin ollen SBC Levi lähtee turnaukseen sarjataulukon viimeiseltä sijalta.

Kello 13:00 vastaan asettuu viime kaudeltakin tuttu vastus Oululainen UIFK. Viime kaudella joukkueet kohtasivat 2.divarissa kahteen otteeseen, SBC Levin viedessä ensimmäisen ottelun lukemin 4-7. Toiseen kohtaamiseen UIFK saapui valmistuneempana ja peli päättyikin UIFK:n voittoon lukemin 1-3. Molempien 2.divari kausi päättyi tippumiseen. Odotettavissa onkin hyvin intensiivinen kohtaaminen!

Pelit jatkuvat jo klo 15:00 kun porotokka kohtaa niin ikään Oululaisen Totalin. Joukkueet eivät ole aikaisemmin kohdanneet.

Seuraa häntä: Viime aikoina harjoituksissa Mika Paaso #3 on vilautellut kovaa lämäriään, jos sama jatkuu tulee mies olemaan vastustajien pahin painajainen.

Let’s mennään!