Miesten edustus Suomen Cupissa la 16.9.2017

| Aiheet: Uutiset

Miesten edustus aloittaa kauden 2017-2018 tulevana lauantaina 16.9.2017, kun Ounasrinteen Monitoimihallilla Rovaniemellä pelataan Suomen Cupin 2.kierrosta!

SBC Levi kohtaa heti avausottelussa klo 11:00 isäntäjoukkue Santa’s Unitedin (2.div). Muut joukkueet ”lohkossa” ovat Sastamolo Kings (2.div) Kemistä sekä tulevan sarjakauden vastustaja ACK (3.div) Oulusta.

Sarjajärjestelmä on selkeä; kahdella voitolla jatkoon ja sen myötä 3.kierroksen yksittäisiin otteluihin.

Suomen Cupin 2.kierroksen otteluohjelma

11:00 Santa’s United – SBC Levi
12:15 Sastamolo Kings – ACK
14:30 Voittaja ottelusta 1 – Voittaja ottelusta 2
15:45 Häviäjä ottelusta 1 – Häviäjä ottelusta 2
18:00 Voittaja ottelusta 4 – häviäjä ottelusta 3

Tulospalvelu: http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/miesten-suomen-cup-mcup-pohjoinen-2kier-c-mcup-pohjoinen-2kier-b/2478

Miesten edustusjoukkue on uudistunut viime kaudesta jälleen jonkin verran. Joukkueen jättivät Elias Lahtinen ja Jussi Hyvärinen (AC Ressut), Niko Latvakoski (KoskRi), Joonas Kaijala (välivuosi), Santeri Poikela (välivuosi) ja Pekka Jääskö (Etelä-Suomi).

Tulijapuolella joukkueeseen liittyivät maalivahti Kristian Karhula (SBC Levi II), Janne Karjala (KoskRi), Antti Autere (Sastamolo Kings), Roni Kilpelä (ei joukkuetta) ja Juha-Pekka Koutaniemi (SBC Levi II). Joukkueeseen kesällä liittyneen Jaakko Sattasen (SBC Levi II) kausi päättyi sen sijaan jo heti alkuunsa polvivamman ja sitä seuranneen polvileikkauksen myötä.

Valmennuspuolella jatkaa HVK-koulutustaan viimeistelevä Tommi Keränen, joka saa apuvalmentajakseen tälle kaudelle Markus Pannulan. Maalivahtivalmennuksesta vastaa Juhamatti Huttunen ja fysiikkavalmennuksesta Ville Vilén.

Lauantain pelien osalta kokoonpano on kaventunut harmittavan ohueksi, sillä peleistä on sivussa ainakin #13 Janne Karjala, #14 Antti Autere, #27 Teemu Saukko, #43 Roni Kilpelä ja #32 Kristian Karhula. #15 Ilkka Tuomikosken ja #85 Tuomas Alaluusuan pelikunto selvinnee pelipäivän aamuna.

Poissaoloista huolimatta lauantaina on erinomaiset saumat tarkistaa millainen vauhti ylemmän sarjan joukkueilla on sekä ottaa ensikosketus yhteen alkavan kauden sarjavastustajaan ennen 3.divarikauden alkua su 1.10.2017 Oulussa.

Tulehan hallille kannustamaan porotokka voittoihin jos olet maisemissa!