Juho Wesslin aloittaa uutena junioripäällikkönä

| Aiheet: Uutiset

SBC Levin uutena junioripäällikkönä aloittaa miesten edustusjoukkueessakin kolmen kauden ajan esiintynyt 25-vuotias Juho Wesslin.

”Wesselin” työsuhde on kokopäiväinen ja alkaa 18.9.2017 kattaen kauden 2017-2018. 1.6.-17.9.2017 välisen ajan junioripäällikön tehtäviä hoitaa seuran toiminnanjohtaja Tuomas Similä.

Norjan rajalta Näätämöstä lähtöisin oleva Wesslin on valmistunut Lapin ammattikorkeakoulusta liikuntapuolelta keväällä 2016 erikoistuen valmennukseen. Aiemmin Wesslin on toiminut valmennustehtävissä mm. rovaniemeläisessä RSB-Teamissa eri-ikäisten juniorijoukkueitten parissa, sekä viimeksi kaudella 2015-2016 5.divaria pelanneen Santa’s United II-joukkueen peräsimessä.

Wesslinin pääasiallinen työ on seuran junioritoiminnan koordinointi ja kehittäminen sekä valmennustehtäviin osallistuminen. Varsinaiseksi vastuujoukkueekseen junioripäällikkö ottaa seuran B/C-poikien yhteisjoukkueen yhdessä apuvalmentaja Jaakko Sattasen kanssa. Lisäksi Wesslin on mukana 5.divaria pelaavan M2-joukkueen valmennuksessa pelaajavalmentaja Hannu Molkojärven kanssa. Yhtenevä valmennus mahdollistaa B/C-poikien nostamisen mukaan myös M2-joukkueen harjoitusrinkiin.

”Mielenkiintoinen haaste edessä päin, sillä SBC Levin junioritoiminta on ollut nousujohteista jo useamman kauden ajan, joten sillä linjalla pyritään jatkamaan. Rakenteiden ja käytäntöjen nykyaikaistaminen sekä harjoituskulttuurin kehittäminen kautta seuran ovat varmasti suurimpia kehityskohteita, joihin pyrin tarttumaan. Harjoitusolosuhteet Kittilässä ovat huippuluokkaa, lisäksi seura ja sen henkilöstö ovat entuudestaan tuttuja, joten odotan innolla alkavaa kautta!”

Juho Wesslinin pelaajakortti: https://sbclevi.fi/pelaaja/wesslin-juho/

Maalinteon mallia Juho Wessliniltä videomuodossa:

https://youtu.be/aFalDyuFW-o?t=1m38s
https://youtu.be/wQcnMYVOWII?t=3m39s