SBC Levi, Oxdog ja Intersport Levi yhteistyöhön!

| Aiheet: Uutiset

Salibandyseura SBC Levi sekä Oxdog, joka on yksi maailman johtavista salibandyväline- ja tekstiilivalmistajista, ovat sopineet mittavasta yhteistyöstä koskien kolmea seuraavaa kautta (2017-2018, 2018-2019 ja 2019-2020). Kolmas osapuoli sopimuksessa jälleenmyyjäliikkeen asemassa on Intersport Levi.

Välinepuolella sopimus astuu voimaan 1.6.2017 alkaen ja tekstiilipuolella seura siirtyy vuoden siirtymäajalla Oxdogin asiakkaaksi, joten syksyllä 2018 myös kaikki SBC Levin seuratekstiilit ovat Oxdogia.

”Olemme innoissamme yhteistyöstä SBC Levin kanssa. Olen seurannut mielenkiinnolla SBC Levin kehityskaarta jo muutaman vuoden ajan ja seuran laadukas sekä koko ajan laajeneva määrätietoinen toiminta on juuri sitä mitä arvostamme yhteistyökumppaneissamme. Oxdogin myynti on rajussa kasvussa ja SBC Levi tukee meitä tavoitteissamme”, kommentoi Oxdogin Jani Laukko.

”Hienoa päästä vihdoin osallistumaan myös lappilaiseen salibandytoimintaan ja sen kehittämiseen. SBC Levi on elinvoimainen lajin erikoisseura ja myös aktiivinen paikallinen toimija. Odotamme innolla yhteistyötä ja tulevaa salibandykautta”, toteaa Intersport Levin myymäläpäällikkö Olli Pesälä.

”Olin positiivisesti yllättynyt kun Oxdogin edustaja Jani Laukko lähestyi seuraamme. Sopimusehdotuksen sisältö kertoi heti selvää kieltä siitä, että he haluavat aidosti yhteistyöhön kanssamme. Neuvottelut käytiin alusta loppuun hyvässä hengessä ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Oxdog on suosituimpia merkkejä jo nyt pelaajiemme keskuudessa ja on suuri ilo ja kunnia päästä tekemään yhteistyötä kovassa nosteessa olevan Oxdogin kanssa.

Intersport Levi on puolestaan panostanut voimakkaasti viime vuosina talviurheilukaupan ohella myös paikallisten urheiluseurojen kanssa toimimiseen. Lisäksi uransa aikana SBC Levissäkin maalin suulla pelannut Olli Pesälä tuntee lajivälineistön sekä toimivan seurakaupan vaatimukset hyvin”, kertoo SBC Levin toiminnanjohtaja Tuomas Similä.