Tommi Keränen huippuvalmentajakoulutukseen

| Aiheet: Uutiset

Miesten edustusjoukkueen valmentaja Tommi Keränen on valittu Salibandyliiton HVK-huippuvalmentajakoulutukseen, joka käynnistyy toukokuussa Eerikkilässä. Kyseessä on ylin valmentajakoulutustaso, jota Suomen Salibandyliitto tarjoaa.

Keränen on toiminut aiemmin mm. NSB:n ja RSB-Teamin vastuuvalmentajana 2.divaritasolla. Pelaajaurallaan hän on edustanut nuoruusvuosinaan mm. oululaisia Merikoski SBT:tä sekä OLSia.

Alunperin Oulusta lähtöisin oleva 37-vuotias Keränen aloitti miesten edustusjoukkueen valmentajana kesällä 2016 Tuomas Laakkosen parina. Seura kannustaa kaikkia valmentajiaan osallistumaan aktiivisesti erilaisiin koulutuksiin ja tukee heitä myös rahallisesti kouluttautumisessa.

”Mielenkiinnolla odotan, että mitä lajin huipulla mietitään nykysalibandysta ja sen kehityssuunnista. Lisäksi ajatusten vaihtaminen ja verkostoituminen muitten lajivalmentajien kanssa ympäri Suomen tuo oman lisänsä koulutuksen antiin”, kommentoi Keränen.