Salibandyseura SBC Levi hakee junioripäällikköä!

| Aiheet: Uutiset

SBC Levi on vuonna 2000 alunperin Kittilässä perustettu ja nykyään myös kahden aikuisjoukkueen voimin Rovaniemellä toimiva salibandyn erikoisseura. Olemme salibandyn edelläkävijäseura Rovaniemen pohjoispuolisessa Lapissa, jossa organisoitu salibandyseuratoiminta on toistaiseksi vielä varsin vähäistä.

Kaudella 2016-2017 seurassamme on yhteensä 11 junioriryhmää. Seuran koko junioritoiminta tapahtuu Kittilä-Levi-alueella. Seuralla on yhteensä hieman yli 200 lisenssipelaajaa ja noin 250 jäsentä.

SBC Levi hakee monipuolista salibandyosaajaa kokoaikaiseksi junioripäälliköksi kesästä 2017 alkaen. Haemme junioripäällikköä, jonka vastuualueelle kuuluu mm. juniorijoukkueiden pelaajapolkumme mukainen kehitystyö sekä uusien juniorivalmentajien rekrytointi, perehdytys ja kouluttaminen. Tehtävään sisältyy lisäksi osallistuminen joukkueiden tukitoimintojen toteuttamiseen ja muut erikseen sovitut tehtävät.

Tehtävää voidaan räätälöidä hakijan mukaan ja työnkuvaan kuuluu myös aikuis- ja/tai juniorijoukkueiden valmentamista sovitusti. Työtehtävä on aluksi määräaikainen kesään 2018 saakka, mutta se voidaan myös vakinaistaa sen jälkeen. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tehtävään valittavalta odotamme riittävää kokemusta salibandyvalmennuksesta ja seuratoiminnasta yleisesti. Haemme tehtävään johtamis- ja organisointikykyistä, vuorovaikutustaitoista ja hyvin ihmisten kanssa toimeentulevaa henkilöä, joka omaa hyvät suulliset sekä kirjalliset esitystaidot.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen perjantaihin 14.4.2017 klo 23:59 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@sbclevi.fi

Lisätietoja asiasta saa seuran toiminnanjohtajalta Tuomas Similältä, puh. 040 829 3628. Lue lisää seuran toiminnasta internet-sivuiltamme osoitteesta: sbclevi.fi