Tuomas Laakkonen sopimukseen Westend Indiansin kanssa

| Aiheet: Uutiset

Miesten edustusjoukkuetta sekä naisten kakkosjoukkuetta menestyksekkäästi viimeiset kaksi kautta (2015-2016 ja 2016-2017) valmentanut Tuomas Laakkonen, 29v, on solminut valmentajasopimuksen liigaorganisaatio Westend Indiansin kanssa.

Indiansissa, joka oli tammikuussa 2017 Suomen 3. suurin salibandyseura, mies ottaa kaudella 2017-2018 päävastuulleen poikien A- ja C-juniorijoukkueet.

Tuomas Laakkonen oli mukana Vesa-Matti Ruismäen kanssa luotsaamassa miesten edustusjoukkuetta seurahistorian ensimmäisellä 3.divarikaudella 2015-2016, joka päättyi myöhään keväällä lopulta nousujuhliin Salibandyliiton sarjalaajennuksen myötä, johtaen seurahistorian ensimmäiseen 2.divarikauteen 2016-2017.

Viimeiset pelinsä seurassa Tuomas Laakkonen valmentaa miesten edustuksen karsintapelisarjassa oululaista Jyystäjiä vastaan la 1.4 alkaen!

”Tämä on valtavan hieno askel eteenpäin Tuomakselle hänen salibandyvalmentajan urallaan ja kertoo myös siitä, että olemme seurassa onnistuneet tekemään joitain asioita oikein valmentajiemme kanssa. Tottakai on harmillista, että menetämme tärkeän palasen kilpajoukkueittemme valmennuskokonaisuudesta, mutta tässä tilanteessa pitää osata ajatella myös yksilön etua. Viimeiset pari-kolme kautta ovat olleet seuran kannalta monella tapaa ikimuistoiset ja suuri kiitos siitä kuuluu myös Tuomas Laakkoselle”, sanailee SBC Levin toiminnanjohtaja Tuomas Similä.

”Westend Indians on yksi Suomen suurimmista salibandyseuroista ja tavoitteena on kasvattaa niin pelaajia kuin valmentajia huipulle. Salibandyliigassa pelaavassa edustusjoukkueessamme on liigavuosien aikana pelanneista pelaajista 65% seuran junioriedustusjoukkueissa pelanneita ja valmennustiimimme koostuu pitkäaikaisista Heimolaisista. On ilo saada Tuomas mukaan vahvistamaan organisaatiotamme ja odotamme innolla hänen liittymistä keltamustiin. Uskomme, että hänellä on potentiaalia tulevina vuosina kasvaa huippuvalmentajaksi ja olla tärkeä osa Heimomme tarinaa”, toteaa Westend Indiansin toiminnanjohtaja Mika Leiponen.

”Päällimmäisinä tunteina ovat iso kiitollisuus ja myös haikeus. Heti SBC Levissä aloittaessani tunsin olevani tervetullut ja sain toteuttaa omaa valmennusideologiaani. Joukkueissani sekä seurassa on ollut mahtavia persoonia ja kahteen kauteen on mahtunut paljon iloisia tapahtumia. Tunnen, että olen saanut SBC Leviltä paljon enemmän kuin olen itse pystynyt antamaan. On ollut kunnia olla mukana yhdessä Pohjois-Suomen parhaista salibandyperheistä. Nyt on kuitenkin aika uusien ja huikeiden haasteiden, joita odotan innolla! Erityiskiitos seuran puuhamiehelle Tuomas Similälle, jonka tuki ja ystävyys on ollut korvaamatonta”, kommentoi Tuomas Laakkonen.

Lämpimät kiitokset Tuomakselle koko seuran puolesta kahdesta kuluneesta kaudesta jo tässä vaiheessa, sekä onnea ja menestystä uusiin haasteisiin!