Miesten edustuksen karsintavastustajaksi Jyystäjät Oulusta

| Aiheet: Uutiset

Miesten edustuksen karsintapelivastustajaksi varmistui 3.divarin päätöskierroksen peleissä lauantaina 18.03.2017 Jyystäjät Oulusta. Ottelupari pelataan paras kolmesta-menetelmällä, eli sarjapaikka 2.divariin ensi kaudeksi irtoaa kahdella voitolla.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa vain kerran aiemmin. Tämä tapahtui syyskuussa 2016 Suomen Cupin 2. kierroksella ja tuolloin keskinäisen kohtaamisen vei nimiinsä Jyystäjät maalein 2-3.

Kevät 2017 on miesten edustusjoukkueelle neljäs peräkkäinen kevät, kun joukkue on mukana karsintapeleissä. Kolmella edellisellä kerralla joukkue on karsinut ylöspäin ja tällä kertaa vuorossa on sarjapaikan puolustaminen putoamiskarsinnoissa.

Karsintapelisarjan otteluohjelma (paras kolmesta)

La 01.04.2017 klo 18:00 Urheiluhalli, Kittilä
La 08.04.2017 klo 16:30 Yhtenäiskoulu, Haukipudas
Su 09.04.2017 klo 15:00 Ounasrinne, Rovaniemi (tarvittaessa)

1. osaottelussa la 1.4 Kittilän urheiluhallin kahviossa on esillä myös salibandyn MM-pokaali, jonka Suomen miehet voittivat joulukuussa 2016 pelatuissa maailmanmestaruuskisoissa Latviassa!

Salibandyliiton jäsenseuroilla on ollut mahdollisuus kevään mittaan saada MM-pokaali ”seuravierailulle” ja nyt MM-pokaali on reilun viikon mittaisella Lapin kiertueella porotokan hellässä huomassa. Tulehan hallille nappaamaan #mmpokaaliselfie!