Miehet II runkosarjassa lopulta kolmanneksi!

| Aiheet: Uutiset

Miesten kakkosjoukkue paketoi 5.divarikautensa tänään su 19.03.2017 Ounasrinteen hallilla Rovaniemellä.

Ensimmäisessä pelissä Santa’s United II oli selvästi parempi maalein 2-10, mutta kauden päätöspelistä kuusamolaista PaKaa vastaan napattiin selkeä voitto lukemin 11-3.

Sastamolo Kings II voitti Rokokoon päätöspelissään maalein 10-3, joten Sastamolo Kings II ja SBC Levi II päätyivät molemmat 18 pisteeseen. Keskinäisten pelien perusteella Sastamolo Kings II oli kuitenkin yhden maalin verran parempi (1-6, 5-1) ja etenee täten sarjakakkosena nousukarsintoihin kohti 4.divaria.

SBC Levi II:n lopullinen sarjasijoitus on siis kolmas.

Päivän tehokkaimpana kunnostautui tulokaskauttaan miehissä pelaava #28 Perttu Pumpanen pistein 2+3. Joukkueen maalilla debytoi tänään vasta 14-vuotias Tino Aska, joka suoriutui ensimmäisistä torjuntatehtävistään miesten peleissä hienosti.

Sarjataulukko ja tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/miesten-5-divisioona-ps-m5d-39/1543

Kokonaisuudessaan SBC Levi II voi olla kuitenkin erittäin tyytyväinen päättyneeseen kauteensa, sillä viime kauden nousukarsintoihin edenneen joukkueen seitsemästä parhaasta pistemiehestä viisi lopetti, jäi tauolle tai siirtyi muualle pelaamaan. Viime kauden joukkueen 144 tehopisteestä näiden viiden pelaajan mukana lähti yhteensä 75 kappaletta.

Tämän kauden joukkueessa nähtiinkin peräti kahdeksan juniori-ikäistä pelaajaa, jotka ottivat tarjotun haasteen miehekkäästi vastaan. Seuran oma juniorituotanto on vielä monella tapaa vasta alkutekijöissään, mutta pienin askelin mennään eteenpäin!

Ensi kauden osalta tavoite lienee hyvin pitkälti sama kuin tälläkin kaudella; joukkueen toiminnan vakiinnuttaminen ja harjoituskulttuurin kehittäminen. Pienellä paikkakunnalla pelaajamassa ei ole suuren suuri, joten tähän mennessä jokakeväisestä ”onkohan meillä joukkuetta ensi kaudeksi”-mietiskelystä päästään jo lähivuosina yli, kunhan juniorityötä jaksetaan tehdä kärsivällisesti ja pitkäjänteisesti.

Kiitokset kilpakumppaneille hienosta kaudesta ja menestystä Santa’s United II:lle sekä Sastamolo Kings II:lle jatkopeleihin, kiitos kaikille joukkueen otteita seuranneille sekä erityisen suuri kiitos myös yhteistyökumppaneillemme!