Tyttösalibandytapahtuma Kittilän urheiluhallilla ke 22.2!

| Aiheet: Uutiset

Salibandyseura SBC Levi järjestää tyttösalibandytapahtuman Kittilän urheiluhallilla keskiviikkona 22.2.2017 klo 18:00-19:30.

Uudet sekä aiemmin pelanneet 6-18-vuotiaat tytöt ovat tervetulleita mukaan. Myös pelaajien vanhemmat ovat enemmän kuin tervetulleita seuraamaan tapahtumaa, osallistumaan peleihin sekä tutustumaan seuran toimintaan.

Ohjelmassa on mm. tekniikkarataa, laukaustutkaa ja pienpelejä. Lopuksi pelataan tytöt vastaan vanhemmat harjoituspelejä. Mukana tapahtumassa on myös SBC Levin naispelaajia sekä espoolaisessa Northern Starsissa A- ja B-tyttöjen SM-sarjaa pelaava SBC Levi-kasvatti Riikka Kautto.

Tarvittavat välineet: Sisäliikuntavaatteet. Lisäksi sisäpelikengät, oma maila ja suojalasit jos sellaiset jo löytyy. Seuralta löytyy jonkin verran suojalaseja sekä mailoja lainattavaksi tytöille ja vanhemmille.

Vapaa pääsy ja hallin kahviossa on kahvi/mehutarjoilu osallistujille.

Tutustu myös www.tyttosalibandy.fi !

Salibandyterveisin,

Sanna Härkönen
040 687 1100
sanna.harkonen(a)sbclevi.fi
sbclevi.fi