Ennakko: SBC Levi – UIFK 19.02.2017

| Aiheet: Uutiset

TAISTELU SARJAPAIKASTA JATKUU!

Miesten edustus kohtaa kauden viimeisessä kotiottelussaan UIFKin Oulusta tänään sunnuntaina 19.02.2017. Ottelu alkaa klo 18:00 Ounasrinteen hallilla Rovaniemellä.

SBC Levi haki joukkueiden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa kauden avausvoittonsa Oulusta maalein 7-4.

Lukuisia niukkoja tappioita kauden mittaan kärsinyt sarjan monivuotinen vakiokasvo UIFK lähtee otteluun sarjajumbon ja suoran putoajan paikalta sijalta 10 (3p). Kapeahkolla materiaalilla operoivan joukkueen tehomiehenä on häärinyt J-P Järvenpää (15+9=24). Mollivoittoisesta kaudesta huolimatta oululaisjoukkue ei ole myynyt nahkaansa kertaakaan halvalla tällä kaudella, vaan on pitänyt mm. sarjan kärkijoukkueita ahtaalla.

UIFK hönkii porotokan persuksissa 5p päässä, kun sarjan joukkueilla on jäljellä enää 2-3 ottelua. TyPS (10p, 8.) ja KeLy (11p, 7.) ovat puolestaan suorien säilyjien paikoissa kiinni. SBC Levin osalta suora säilyminen ei ole enää omissa käsissä, mutta karsintapaikka ja suoran putoamisen välttäminen ovat vielä omista peleistä kiinni.

Voitolla ja tasapelillä illan ottelusta porotokka välttää varmuudella suoran putoamisen, kun taas UIFKin voittaessa oululaiset pitävät kiinni oljenkorrestaan nousta vielä SBC Levin ohi.

SBC Levin kokoonpano on harventunut ikävästi tärkeää viikonloppua ajatellen, sillä varmuudella peleistä sivussa ovat #15 Ilkka Tuomikoski, #37 Juho Saranpää, #63 Juhamatti Huttunen, #71 Pekka Jääskö ja #72 Niko Latvakoski. Mutta toisaalta sehän tietää vain enemmän vastuuta ja peliaikaa peliin pääseville! #posinkautta

Seuraa häntä: Joukkueen kuopus #11 Santeri Poikela on parantanut otteitaan kauden mittaan kuin poro juoksuaan. Tähän mennessä tehot 4+2 iskenyt nuorukainen oli eilisessä Suola-ottelussa yksi joukkueen pirteimpiä esiintyjiä.

Livetulospalvelu: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/sbc-levi-uifk/10970/1442

Livestriimi: https://www.youtube.com/sbclevi/live

Sarjataulukko: http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/miesten-2-divisioona-ps-m2d-08/1442

Otteluisäntänä viikonlopun otteluissa toimii Kittilän Tilipalvelu Oy!

Liput 3€, seuran jäsenet seuravaatteet päällä ilmaiseksi ja kahvio palvelee.

Nähdään hallilla!