Ennakko: SBC Levi – Papas 04.02.2017

| Aiheet: Uutiset

TAISTELU SARJAPAIKASTA JATKUU!

Miesten edustuksen vieraaksi lauantaina 04.02.2017 saapuu pohjoisesta katsottuna sarjan kauimmainen joukkue, kajaanilainen Papas! Ottelu alkaa klo 15:00.

Pitkät pelireissut Oulu-Kajaani-akselille ovat nyt takanapäin ja lauantain kamppailu käynnistää samalla SBC Levin neljän kotiottelun putken parin viikon sisään, joten todellisesta härkäjaksosta on kyse (4.2 Papas, 12.2 KoskRi, 18.2 SBT Suola ja 19.2 UIFK). Samalla näissä otteluissa ratkeaa todennäköisesti joukkueen ensi kauden sarjataso.

Syyskauden ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen Kajaanissa Papas vei nimiinsä selkeästi maalein 16-5. Papasin murhaavan tehokas hyökkäyspeli tiedostettiin jo ennen ottelun alkua, mutta eväitä vihreän vyöryn pysäyttämiseen ei tuolloin löytynyt menomatkan useista yhteislauluista huolimatta (mm. Lumi teki enkelin eteiseen).

Papas lähtee otteluun sarjan sijalta viisi (16p) SBC Levin ollessa karsijan paikalla sijalla yhdeksän (6p). Huomionarvoista on, että Papas on keskikastin sijoituksestaan huolimatta ollut sarjan tehokkain viimeistelijä, kun 14 ottelussa maaliverkko on heilahtanut 126 kertaa. Puolustuspeli ei sen sijaan ole toiminut ihan yhtä tarkasti, sillä joukkueen 112 päästettyä maalia on sarjassa toiseksi eniten.

Myös koko sarjan pistepörssin tämän hetkinen kärkinimi löytyy Papasin riveistä, #10 Tuomas Rautiainen (21+28=49).

Lähtökohdat ottelulle lupailevat siis varsin vauhdikasta lauantai-iltapäivää sekä paljon maaleja, joten SBC Levin puolustus- ja maalivahtipeli joutuu jälleen kovaan testiin.

SBC Levin ja SBT Tornion välinen farmisopimus päättyi Salibandyliiton sääntöjen mukaisesti pe 03.02.2017, jonka myötä #8 Kalevi Moilanen, #96 Tuomas Sanaksenaho ja #98 Iisak Lassheikki palaavat yhteisellä sopimuksella takaisin torniolaisten riveihin loppukaudeksi. Kiitokset koko kolmikolle arvokkaasta panoksesta joukkueen eteen ja onnistumisia loppukauden peleihin! Sen sijaan talven aikana Kittilään töiden perässä muuttanut #55 Teemu Vaara jatkaa loppukauden SBC Levin riveissä.

SBC Levin joukkueesta kannattaa seurata ainakin #9 Joonas Kaijalan sekä #72 Niko Latvakosken otteita kentällä. Mainion pelivireen löytäneet hyökkääjät ovat olleet joukkueen parhaita viimeistelijöitä edellisissä otteluissa.

Papas-kohtaamisen joutuvat sinisistä skippaamaan tällä kertaa #15 Ilkka Tuomikoski, #40 Jussi Hyvärinen ja #63 Juhamatti Huttunen. #71 Pekka Jääskön pelikunto selviää vasta ennen ottelun alkua.

Otteluisäntänä toimii Levin Kiinteistömaailma!

Liput 3€ ja seuran jäsenet seuravaatteissa ilmaiseksi sisään. Myös kahvio palvelee tuttuun tapaan, joten varaahan käteistä mukaan. Nähdään hallilla!

Livetulospalvelu: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/sbc-levi-papas/10955/1442

P.s Ottelu pelataan Ounasrinteen uudessa hallissa osoitteessa Matkajängäntie 5.