Ennakko: SBC Levi – KoskRi 12.02.2017

| Aiheet: Uutiset

TAISTELU SARJAPAIKASTA JATKUU!

Miesten edustus saa 12.02.2017 sunnuntai-iltapäivän vieraakseen Koskelankylän Riennon Oulusta. Ottelu pelataan Kittilän urheiluhallilla klo 15:00 alkaen.

Ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen syyskaudella Oulussa vei nimiinsä KoskRi maalein 9-4. Tuolloin vierailevaa porotokkaa erityisesti kuritti OLSissakin Salibandyliigaa tahkonnut KoskRi-kolmikko Tammela-Laitinen-Lindgren tehoin 5+4.

SBC Levi lähtee otteluun edelleen karsijan paikalta eli 9. sijalta (6p). KoskRin sijoitus ennen viikonloppua on 6. (14p). Lapin kiertueelle saapuva KoskRi pelaa lauantaina 11.2 vierasottelun Santa’s Unitedia vastaan Rovaniemellä ja jatkaa siitä siis sunnuntaiksi Kittilään.

KoskRin lauantainen Santa’s-ottelu antaa paljon suuntaa myös sunnuntain pelille, sillä KoskRi on käytännössä pakkovoiton edessä molemmissa otteluissa, mikäli joukkue haaveilee paikasta neljän parhaan joukossa ja sen myötä kevään jatkopeleistä. VierasjoukkueKoskRi on vahvistanut rivejään vielä ennen viimeisiä sarjapelejään, kun OLSissakin Salibandyliigaa pelannut Petri Turunen liittyi joukkueen vahvuuteen loppuviikosta.

SBC Levin loppukauden otteluohjelma on tiivis, sillä joukkueen kausi päättyy 10 päivän sisään (kotona su 12.2 KoskRi, la 18.2 SBT Suola ja su 19.2 UIFK sekä vieraissa ke 22.2 Santa’s United). Näistä peleistä on selkeänä tavoitteena raapia riittävät pisteet joko suoraan tai sitten karsintojen kautta sarjapaikan säilyttämiseen.

SBC Levin pelaajista ottelun skippaavat tällä kertaa erinäisistä syistä #1 Eemeli Kajula, #15 Ilkka Tuomikoski, #37 Juho Saranpää, #71 Pekka Jääskö ja #63 Juhamatti Huttunen.

Seuraa häntä: Uransa parasta salibandya pelaava #55 Teemu Vaara on pystynyt nostamaan tasoaan ottelu ottelulta. Vaara iski edellisottelussa Papasia vastaan tehot 3+2. Jatkuuko pistetehtailu vai oliko onnistumiset kajaanilaisia vastaan pelkkä suonenveto?

Sarjataulukko: http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/miesten-2-divisioona-ps-m2d-08/1442

Livetulospalvelu: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/sbc-levi-koskri/10964/1442

Livestriimi: https://www.youtube.com/watch?v=yE6Q5-J_wfs

Ottelun parhaat pelaajat palkitsee Neste Kittilä.

Otteluisäntä Agnico Eagle tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn kaikille. Myös kahvio palvelee, joten nappaahan käteistä mukaan!

Nähdään hallilla!