Juniorijoukkueille menestystä Rovaniemellä

| Aiheet: Uutiset

SBC Levin juniorijoukkueista C-, D-, E-, F- ja G-ikäluokat olivat pelillä eilen lauantaina 21.01.2017, kun Rovaniemellä pelattiin Lapin Mestaruussarjan toinen osaturnaus.

Harmittavasti parhaillaan jylläävä influenssa-aalto kaatoi sekä pelaajia että valmentajia petiin vielä pelejä edeltävänä iltanakin, mutta siitä huolimatta tien päälle saatiin iskukykyiset poronvasaryhmät.

E-, F- ja G-pojat pelasivat päivän otteluissa kauden parasta peliään ja nappasivat komeasti turnausvoitot omissa sarjoissaan! E-poikien toinen joukkue sijoittui sarjassaan kolmanneksi. Sekajoukkueilla pelanneet C- ja D-pojat olivat puolestaan 4. ja 5. D-poikien sarjassa.

Seuran ahkerilta juniorivalmentajilta ja taustajoukoilta hienoa työtä jälleen kerran koko turnauspäivän osalta!

Tulokset ja sarjataulukko löytyvät Salibandyliiton tulospalvelusta: http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/lapin-mestaruussarja-lms-d-lms-g/1823

Seuraavan kerran SBC Levin juniorijoukkueet ovat kehissä jo tulevana lauantaina 28.01.2017, kun pikkuporotokka kaitsijoineen suuntaa Kemiin! Tuolloin pelataan jälleen yksi alueen suurimmista junioriturnauksista, eli kauden toinen Lappi-Cup-turnaus.