Raportti: SBC Levi – Santa’s United 30.11.2016

| Aiheet: Uutiset

Kauden kolmas kotiottelu ei kasvattanut miesten edustuksen pistepussia, sillä Santa’s United oli parempi maalein 1-7 keskiviikkoiltana pelatussa kauden ensimmäisessä Lapin derbyssä! Ottelu pelattiin Keltakankaan liikuntahallilla Rovaniemellä kauden ennätysyleisön (noin 150 katsojaa) silmien alla.

Ottelu käynnistyi tunnustelevissa merkeissä ja molemmat joukkueet saivat luotua muutamia maukkaita maalipaikkoja. Laukausten heikko laatu leimasi kuitenkin etenkin sinipaitaisen kotijoukkuen tekemistä koko ottelun ajan.

Santa’s United siirtyi 2. erän alkuminuuteilla jo 0-4-johtoon, kunnes #97 Iiro Kemppainen iski pallon etuylänurkasta sisään kaventaen tilanteeksi 1-4. Syötön osumaan tarjoili #37 Juho Saranpää. Reilu kuutisen minuuttia myöhemmin SBC Leville tarjoutui vielä tilaisuus tulla peliin mukaan ylivoimalla, mutta vain 13 sekuntia jäähyn päättymisen jälkeen vierasjoukkue iski ratkaisevan tuntuisen 1-5-maalin Jyri Kenttälän toimesta.

Sinipaitojen taisteluilme oli halki ottelun esimerkillinen, mutta taitotasossa ja pelinopeudessa ollaan edelleen useampi pykälä jäljessä. Myös joukkueitten erikoistilannepelaamisessa nähtiin silmiinpistävän isoja eroja, sillä Santa’s United iski kolmesta ensimmäisestä YV-tilanteestaan kolme maalia, siinä missä SBC Levin molemmat ylivoimayritykset jäivät tuloksettomiksi.

Tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/sbc-levi-santas-united/10922/1442

Työnteko jatkuu, tänään torstaina harjoitellaan lisää ja pelit jatkuvat jo heti ylihuomenna lauantaina 03.12.2016, kun vieraaksi saapuu viime kauden 3.divaripeleistä tuttu TyPS Tyrnävältä! Ottelu alkaa klo 15:00 Keltakankaalla. Nähdään hallilla!

P.s Miesten edustuksen #17 Joonas Harila pelasi keskiviikkona uransa 100. ottelun sinipaidoissa. SBC Levi onnittelee lämpimästi ”Hartsia”!

santas-united-30112016