Siniset sankarittaret pelillä!

| Aiheet: Uutiset

Naiset I matkustaa tänään lauantaina 26.11.2016 Sodankylään, kun naisten 3.divaripelit jatkuvat!

Kolmen ottelun voittoputkessa kiitävä naarasporotokka lähtee syyskauden päätösturnaukseensa sarjan jaetulta sijalta kaksi. Klo 13:00 vastaan asettuu kotijoukkue Lapin Veikot (sijoitus 5.) ja klo 15:00 Haukiputaan Heitto II (sijoitus 4.).

Joukkueen pelaajavalmentajan Sanna Härkösen kommentit:

”Useampi pelaaja joutuu jättämään tänään Sodankylän reissun väliin sairasteluiden vuoksi. Viime pelien tapaan hyvällä ja maltillisella pallollisella pelaamisella jatketaan tänäänkin.

Molemmat vastustajajoukkueet kohdataan nyt ensimmäistä kertaa 3.divaritasolla. LaVella on kotiyleisön tuen lisäksi teknisesti taitavia ja nopeita tyttöjä joukkueellisen verran, joten erittäin haastava 45-minuuttinen on edessä. Ja varmasti pelissä on myös pienimuotoista paikallispelihenkeä, sillä kyseessä on Lapin herruustaisto osa 1!

Haukiputaalaisesta HaHe II:sta ei ole ennakolta juurikaan muuta tietoa, kuin että joukkueen puolustuksesta löytyy yksi lappilaisen naissalibandyn elävistä legendoista, eli Anu Virta.

Meidän pelaajistosta nostaisin esiin viimeistelyharjoituksissakin ilmiliekeissä olleen Satu Riihimäen, jolta voi odottaa tänään kovia tehoja! Satu liittyi joukkueeseen muutama viikko sitten saarijärveläisestä Nicebandysta ja on heti lunastanut paikkansa pelaavasta kokoonpanosta.”

Jos olet maisemissa, niin tulehan Sodankylän liikuntahallille kannustamaan siniset sankarittaret voittoihin!

n1-26112016