Ennakko: SBC Levi – Merikoski SBT 08.10.2016

| Aiheet: Uutiset

Miesten edustuksen taistelu 2.divarin sarjapisteistä jatkuu la 08.10.2016 klo 15:00, kun oululainen Merikoski SBT saapuu Lapin kiertueelle tuplapeliviikonlopun merkeissä!

Oululaisjoukkue kohtaa lauantaina ensin SBC Levin ja sunnuntaina puolestaan Santa’s Unitedin. Molemmat ottelut pelataan Keltakankaan liikuntahallissa Rovaniemellä.

SBC Levi ja Merikoski SBT ovat kohdanneet toisensa ainoastaan kerran aiemmin. Tämä tapahtui kaudella 2007-2008 Suomen Cupin 1.kierroksella, jolloin oululaisjoukkue oli parempi lukemin 3-5. Ottelun lopputulokseksi tuomittiin jälkikäteen kuitenkin 5-0 SBC Levin eduksi Merikoski SBT:n peluutettua edustuskelvotonta pelaajaa kaikissa 1.kierroksen kolmessa pelissään.

Lauantain ottelu on Merikoski SBT:lle kauden ensimmäinen 2.divariottelu. Ennakkotietojen mukaan vastassa on nuori, nopea ja taitava oululaisjoukkue. ”Koskenpoikien” ruuti on ollut kolmessa heidän syksyn aikana pelaamassa Suomen Cupin pelissä rutikuivaa, sillä tehtyjen maalien sarakkeessa seisoo komea lukema 36, kun päästettyjä maaleja on vain 9 ja tappiosarake näyttää nollaa.

SBC Levin terveystilanne otteluun lähtiessä näyttää varsin hyvältä, sillä poissa ovat varmuudella ainoastaan pitkäaikaistoipilaat #15 Ilkka Tuomikoski sekä maalivahti #63 Juhamatti Huttunen. Lisäksi OLSin rinnakkaisedustuspelaajat Aleksi Kuivala ja Teemu Kärki ovat sivussa. Vastustaja päästään haastamaan kuitenkin täydellä kolmella kentällä.

Kotijoukkueen teesit otteluun ovat varsin selvät; oman pään pelin pitää olla alusta asti ottelun vaatimalla tasolla ja viimeistelyn täytyy onnistua kauden avausottelua terävämmin, mikäli halutaan taistella sarjapisteistä. Ja se mikä hävitään yksilötaidossa, pyritään paikkaamaan yhtenäisellä joukkuepelillä sekä uhrautuvalla puolustuspelillä.

Seuraa häntä: Pari viikkoa sitten suomussalmelaisesta SuPSista siirtyneen #97 Iiro Kemppaisen maalijyvä on ollut peliä edeltävissä harjoituksissa kohdillaan. SuPSissa hyvällä prosentilla maaleja nakutellut Kemppainen tuo kaivattua terävyyttä ja viimeistelytaitoa joukkueen hyökkäyspeliin.

Kahvio palvelee tuttuun tapaan, joten käteistä mukaan. Liput 3€ ja seuran jäsenet seuravaatteissa ilmaiseksi.

Otteluisäntänä toimii Maanrakennus ja Louhinta Siitonen Oy. Ottelun parhaan pelaajan palkitsee puolestaan Shell Helmisimpukka, Teollisuustie 25, Rovaniemi.

Tulehan hallille kannustamaan siniset voittoon!

P.s Kahviosta saa myös miesten edustuksen kausikortteja hintaan 20€. Osta kausari itsellesi, kaverille lahjaksi tai vaikka ihan kannatusmielessä!