Ennakko: KoskRi – SBC Levi 30.10.2016

| Aiheet: Uutiset

Miesten edustuksen ensimmäinen tuplapeliviikonloppu 2.divaritasolla huipentuu huomenna sunnuntaina 30.10.2016 klo 12:00, kun Kastellin monitoimitalolla Oulussa päästään haastamaan sarjakolmonen Koskelankylän Riento!

KoskRi ja SBC Levi ovat kohdanneet historian saatossa yhteensä neljä kertaa aiemmin. Tämä tapahtui kausina 2008-2009 ja 2009-2010, kun joukkueet pelasivat samassa Pohjois-Suomen 4.divarilohkossa. SBC Levi on voittanut kaikki neljä aiempaa keskinäistä kohtaamista yhteismaalierolla 16-9. Edellisestä kohtaamisesta on kuitenkin jo lähes seitsemän vuotta aikaa, joten paljon on ehtinyt tapahtua tuossa ajassa. SBC Levi on viimeisen kohtaamisen jälkeen hakenut kertaalleen vauhtia uuteen nousuun aina 5.divarista asti, siinä missä KoskRi on määrätietoisella työllä pystynyt vakiinnuttamaan paikkansa 2.divarissa.

Neljän pelatun pelin jälkeen KoskRi on vakuuttavasti sarjassa kolmantena kolmella voitolla ja yhdellä tappiolla. Joukkueen pistepörssin kärjestä löytyy mm. OLSissa Salibandyliigaa urallaan tahkonnut Pekka Lindgren tehoin 10+5. Oululaisjoukkueen maalinvahtiosastolta löytyykin sitten mielenkiintoisempi nimi, sillä joskus muinoin SBC Levin harjoituksissakin tuuraamassa käynyt Niko Pikkupirtti on nappaillut palloja kiinni kahdessa KoskRin pelissä torjuntaprosentilla 79,66%.

Tappiollinen lauantai-iltapäivän Papas-peli on sulateltu ja joukkueen kesken käsitelty, joten teesit huomiselle ovat selvät; oman pään paketti kasaan ja viimeistely kuntoon, niin hyvä tulee! Joukkue on pystynyt väläyttelemään parasta osaamistaan tähän asti vain paikoitellen ja hyvää vaihtoa on seurannut usein katastrofaalisen huono vaihe pelissä, joten otteisiin kaivataan selkeästi tasaisuutta.

Seuraa häntä: Tuulennopea #9 Joonas Kaijala täräytti edellisessä pelissä uransa ensimmäiset 2.divarimaalit ja teki niitä samantien kolmin kappalein. Jatkuuko pisteputki KoskRia vastaan?

Näillä eväillä otetaan hetki happea Sokos Hotel Edenin pehmeissä lakanoissa Oulussa ja aamulla ollaan valmiina uuteen pelipäivään!

P.s KoskRin luoma ottelutapahtuma Facebookissa löytyy täältä: https://www.facebook.com/events/139889543145802/

m1-29102016