Ilmoittautuminen Kittilän Lappi-Cup-turnaukseen avattu

| Aiheet: Uutiset

SBC Levi järjestää kauden ensimmäisen junioreiden Lappi-Cup-turnauksen Kittilässä la 05.11.2016! Kolmena edelliskautena joukkueita Kittilässä on ollut mukana vuosittain yli 50 kappaletta eri ikäluokissa, eli paikkakunnalle saapuu pelipäivänä arviolta jälleen noin 500 salibandyjunioripelaajaa valmentajineen ja huoltajineen.

Lappi-Cup on urheiluseurojen, setlementtien ja seurakuntien juniorijoukkueille tarkoitettu aluesarja, joka koostuu neljästä kauden aikana pelattavasta osaturnauksesta.

Turnauksessa kunkin ikäluokan neljä parasta joukkuetta saavat pisteitä (1. sijoittunut 4p, 2. 3p, 3. 2p, 4. 1p), jotka lasketaan yhteen viimeisen turnauksen jälkeen. Mestariksi kruunataan eniten pisteitä kerännyt joukkue jokaisesta ikäluokasta.

Pelipaikkakunnat kaudella 2016-2017 ovat:

05.11.2016 Kittilä
28.01.2017 Kemi
25.03.2017 Sodankylä
29.04.2017 Rovaniemi

Kittilän Lappi-Cup-turnaus pelataan lauantaina 05.11.2017. Pelipaikkoina toimii Kittilän urheiluhalli, Kittilän Lukion salit, Sirkan koulun sali, Kylpylän sali, sekä Kittilän ala-asteen sali, eli pelit pyörivät yhteensä kahdeksalla pelikentällä yhtäaikaa. Turnauksen tuomaroinnista vastaavat SBC Levin miesten ja naisten joukkueiden pelaajat.

Turnauskutsu, ikäluokat, lisätiedot sekä ilmoittautumislomake Kittilän turnaukseen löytyvät tapahtuman omalta sivulta: https://sbclevi.fi/tapahtumat/lappi-cup/