NAISENERGIAA!

| Aiheet: Uutiset

Eilen torstaina 28.04.2016 Kittilän urheiluhallilla nähtiin naisten D1vari- ja liigatason salibandytaituruutta, kun seuravierailulle saapui naispelaajia Etelä-Suomesta asti peräti neljä kappaletta: Tiia Ijäs/SB-Pro Nurmijärvi, Salla Nuorteva, Katariina Niemi ja Ringa Laurila/Steelers Hämeenlinna.

SBC Levin naisten joukkueen harjoituksiin osallistui edellä mainittujen lisäksi myös Sodankylästä Lapin Veikkojen B- ja C-tyttöjä. Lapin Veikkojen kanssa rakennellaan parhaillaan seurayhteistyötä tyttö- ja naistoiminnan kehittämiseksi jo ensi kautta silmällä pitäen.

Hyvät reenit ja varmasti hieno kokemus nuoremmille pelaajille nähdä mikä on tekemisen taso ylemmillä sarjaportailla!

hallikuva3

Ylärivi vasemmalta: Katariina Niemi, Salla Nuorteva ja Tiia Ijäs. Alarivi vasemmalta: Ringa Laurila ja Miia Huhtamella