Hot Whales Tunturi-Cupin mestariksi

| Aiheet: Uutiset

Naisten Tunturi-Cup-aluesarja huipentui tänään kauden päätösturnaukseen Kittilän urheiluhallilla!

Mestaruuteen tiensä raivasi Hot Whalesin ”mammat” Rovaniemeltä, joka peittosi ratkaisevassa ottelussa toiseksi sijoittuneen Lapin Veikkojen C-tytöt Sodankylästä maalein 3-2. Hot Whales näytti nuoremmilleen pelaamisen mallia ja voitti kaikki sarjan ottelunsa komealla maalierolla 39-5!

SBC Levi sijoittui kolmanneksi peittoamalla lopulta neljänneksi sijoittuneen Santa’s United II:n Rovaniemeltä lukemin 4-1. PePa Pellosta oli viides, Lapin Veikkojen B-tytöt kuudes ja SB-69 Ivalosta sijoittui seitsemänneksi.

Tulokset ja lopullinen sarjataulukko: http://bit.ly/tunturi-cup-2015-2016

Ensimmäistä kertaa viime kaudella pelatussa naisten aluesarjassa mukana oli neljä joukkuetta, ja tälle kaudelle joukkuemäärä kasvoi jo seitsemään. Ensi kaudelle mukaan sarjaan on tulossa huhujen mukaan lisää joukkueita mm. Rovaniemeltä ja Kemijärveltä, eli kokonaisuudessaan lappilainen nais- ja tyttösalibandy elää loistavaa nousukautta!

Kiitos kaikille mukanaolleille sarjajärjestäjän puolesta, nähdään naisten aluesarjapelien merkeissä jälleen ensi syksynä! ‪#‎iloistalappilaistanaissalibandya‬