Kohti kautta 2016-2017

| Aiheet: Uutiset

Eilen keskiviikkona saatiin kasapäin kallisarvoista oppia seuran juniorikoutseille, kun Salibandyliiton kehityspäällikkö Kim Sällström veti junioriohjaajakoulutuksen Kittilässä! Sällström on itse pelannut pelaajaurallaan maajoukkueessa sekä mm. SSV:ssä Salibandyliigaa ja valmentaa nykyisin SSV:ssä tyttöjoukkueita.

Myös Salibandyliiton Pohjois-Suomen aluevastaava Olli Junttila kävi samalla kertaa seuravierailulla Kimin kanssa. Junttila harmitteli Pohjois-Suomen 2.divarin joukkuetilannetta päättyneellä kaudella, sillä 7 joukkueella pelattu kolminkertainen sarja ei ollut kaikkien mieleen, ja kaudelle 2016-2017 joukkuemäärää tullaan kasvattamaan. Liekö Ollilla ollut elohiiri silmässään kun asiasta puhui, sillä näytti siltä että mies iski silmää koko ajan…

Aikuisjoukkueitten valmentajat on ensi kautta ajatellen lyöty pääosin jo lukkoon ja mm. miesten edustuksen vahvistunut valmennustiimi kaudelle 2016-2017 näyttää varsin lupaavalta. Seurassa aloittaa ensi kaudella myös täysipäiväinen junioripäällikkö.

Edustuksen valmentajista, uusista pelaajasopimuksista ja myös try-out-harjoitusten aikataulusta tarkemmin lisää huhtikuun puolella, eli kannattaa pysyä kuulolla.

Vauhdikasta pääsiäistä ja muistakaa maalata munat siniseksi! ‪#‎blueballs‬