Raportti: N1+N2 Rovaniemen turnaus 21.02.2016

| Aiheet: Uutiset

NAISTEN JOUKKUEET PÄÄTTIVÄT HISTORIALLISEN KAUTENSA VOITTOIHIN

Naisten 3.divarin Lapin lohko pelattiin päätökseensä su 21.02.2016 Rovaniemen Keltakankaalla. SBC Levin naisten joukkueet saalistivat yhteensä kolme voittoa peleistään. Naisten kakkonen taisteli tiukasti sarjan kakkossijasta, mutta hävisi sen lopulta vain yhdellä pisteellä kuusamolaiselle PaKalle. Naisten ykkönen pystyi voittamaan jokaisen vastustajansa kertaalleen sarjakauden aikana, myös sarjan kärkijoukkueen Santa’s United II:n viimeisessä turnauksessa. Naisten kakkosjoukkueen lopullinen sarjasijoitus oli kolmas ja ykkösjoukkueen neljäs neljän joukkueen sarjassa.

Viimeisen turnauksen tulokset:

Santa’s United II – SBC Levi N2 5-1
SBC Levi N1 – PaKa 3-4
SBC Levi N2 – SBC Levi N1 3-2
PaKa – SBC Levi N2 1-3
SBC Levi N1 – Santa’s United II 4-2

Naisten ykkösjoukkueen pistepörssin voitti #9 Roosa Sarajärvi ja naisten kakkosen pistepörssin vei nimiinsä #17 Tiina Pekkala.

Seuran kannalta historiallinen salibandykausi on nyt pelattu päätökseensä. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun seurasta osallistui naisjoukkueita Salibandyliiton alaiseen kilpasarjaan. SBC Levin naisten joukkueet ovat myös kautta aikain pohjoisimmat Salibandyliiton sarjoihin osallistuneet naisjoukkueet. Joukkueitten positiivinen ilme ja hyvä tekemisen meininki näkyi myös ulkopuolelle, sillä molempiin joukkueisiin liittyi kauden alla sekä aikana lukuisia uusia naispelaajia. Vankka pohja naistoiminnalle on siis valettu ja ensi kaudella aloitetaan rakennustyöt tälle pohjalle.

Seura on mukana kehittämässä myös naisten aluesarjaa Tunturi-Cupia, jossa mukana on tyttö/naisjoukkueet lisäksi Ivalosta, Sodankylästä ja Pellosta. Nähtäväksi jää kantaako lajin eteen tehty työ hedelmää, ja ensi kaudella naisten 3.divarin Lapin lohkossa nähtäisiin uusia joukkueita juuri näiltä paikkakunnilta. Tällä kaudella naisten Lapin lohko pelattiin ensimmäistä kertaa koskaan, mutta joukkueita oli vain neljä.

Loppuun vielä lämpimät kiitokset kilpakumppaneille eli PaKalle ja Santa’s United II:lle kuluneesta kaudesta, sekä kovasti onnea lohkovoitosta ja menestystä tuleviin nousukarsintapeleihin Santasille!

Naisten joukkueitten pelit jatkuvat Tunturi-Cupin päätösturnauksella la 09.04.2016 Kittilän urheiluhallissa, jossa SBC Levi esiintyy yhteisjoukkueella. Myös perinteiseen Climax-turnaukseen Ivalossa pe-su 20.-22.05.2016 osallistutaan ainakin yhden joukkueen voimin!

#iloistalappilaistanaissalibandya