Raportti: M2 Tornion turnaus 16.01.2016

| Aiheet: Uutiset

Torniossa la 16.01.2016 pelatuissa miesten 5.divaripeleissä SBC Levi II saalisti kauden tärkeimmän voittonsa Santa’s United II:ta vastaan lukemin 6-4. AC Ressut oli puolestaan parempi sarjan kärkiottelussa maalein 1-4.

Ensimmäinen peli Santa’s II:ta vastaan alkoi takellellen. Pallot jäivät puoleen kenttään aivan liian usein, ja vastustaja rokotti vastaiskuista armotta pariinkin otteeseen. 2.erän alkupuolella Santa’s II karkasi jo 1-4-johtoon ennen kuin sinipaitojen peli loksahti kohdilleen kahden kavennusosuman myötä. 3.erään lähdettiin tilanteesta 3-4. Päätöserää oli pelattu noin kymmenisen minuuttia, kun #87 Atte Keloneva tasoitti pelin ja heti seuraavassa vaihdossa #8 Joni Niemelä iski pelin toisen maalinsa vieden leviläiset ensimmäistä kertaa johtoon. Tilanne siis 5-4. Tämä johtoasema piti aina ottelun loppuun asti ja Keloneva naulasi viimeisen maalin tyhjiin 15 sekuntia ennen päätössummeria.

Toinen peli AC Ressuja vastaan käynnistyi tasaisissa merkeissä. #54 Juho Kumpula vei leviläiset 1-0-johtoon 1.erässä vasta 15-vuotiaan #16 Miro Periviidan mainiosta syötöstä. Johtoasema säilyi aina 2.erän loppuun asti, kunnes Ressut käänsivät pelin kahdella pikamaalilla eduksensa. 3.erässä vastustaja iski vielä kahdesti, eikä Levin joukkue saanut enää kunnollista loppukiriä aikaiseksi. Loppulukemat siis ansaitusti 1-4 AC Ressuille.

Päivän onnistujia pisteitten valossa olivat #87 Atte Keloneva (2+1) sekä #8 Joni Niemelä (2+0). Torniosta mukaan saatiin siis tärkeät kaksi sarjapistettä, kun sarjapelejä on jäljellä enää neljä kappaletta. AC Ressujen kärkipaikkaa ei pystyne enää kukaan uhkaamaan, mutta toisesta nousukarsijan paikasta käydään vielä kova vääntö SBC Levi II:n, rovaniemeläisen Santa’s United II:n sekä kemiläisen Sastamolo Kings II:n kesken.

Tilastot:

SBC Levi II – Santa’s United II 6-4: https://sbclevi.fi/tapahtuma/2015-2016-m2-9/
SBC Levi II – AC Ressut 1-4: https://sbclevi.fi/tapahtuma/2015-2016-m2-10/

Miesten kakkosjoukkueen pelit jatkuvat lauantaina 06.02.2016 kotiturnauksella Kittilän urheiluhallissa, kun vastaan asettuu SBT Tornio II klo 12:00 sekä Enontekiön KäKi klo 16:00!

Samana päivänä hallilla pelataan myös naisten 3.divaripelejä, joissa mm. naisten kakkosjoukkue jahtaa sarjan kärkipaikkaa, eli salibandyn täyteinen päivä on luvassa. Kannattaa laittaa päivämäärä ylös kalenteriin siis jo nyt!