Ennakko: M2 Tornion turnaus 16.01.2016

| Aiheet: Uutiset

SBC Levi II palailee joulutauolta Lapin lohkon 5.divaripelien merkeissä huomenna la 16.01.2016 länsirajalla eli Torniossa. Sarjataulukon sijalta kaksi peleihin lähtevälle miesten kakkoselle edessä on eittämättä kauden tärkeimmät koitokset, kun vastassa on sarjan kaksi muuta kärkijoukkuetta.

Klo 12:00 vastaan asettuu rovaniemeläinen Santa’s United II, joka on sarjassa neljäntenä vain pisteen verran perässä Levin joukkuetta. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Santa’s II oli parempi lukemin 3-4. Taitavista nuorista pelaajista koostuva joukkue iski tuolloin maaleistaan peräti kolme ylivoimalla leviläisten jäähyillessä yhteensä 12 minuutin verran. Tapahtumarikkaaseen otteluun mahtui myös noin 1:20 pätkä 3vs5-alivoimapeliä sinipaidoille. Hermokontrollin merkitys siis korostuu, kun panokset kovenevat sarjan kärkisijoista taistellessa.

Klo 16:00 kohdataan sarjan ehdottomassa kärkikamppailussa AC Ressut niin ikään Rovaniemeltä. Sarjaa kolmen pisteen kaulalla johtava Ressut on pelannut koko alkukauden tappioitta murskaavalla maalierolla 57-14. Vastustajajoukkueen ainoa heikkous lienee fysiikkapuolella, joten jalat pitää saada liikkeelle heti ottelun alusta alkaen mikäli sinipaidat mielivät taistella sarjapisteistä, samoin puolustus- ja maalivahtipelin täytyy pystyä kauden parhaimpaansa.

Terveystilanne joukkueessa on varsin hyvä, eli siihen ei tulla lauantain peleissä näillä näkymin kaatumaan. Ainoa isompi menetys kokoonpanosta on viime turnauksessa taidoillaan ja loistavilla syötöillään ihastuttanut ”junantuoma” #89 Henri Hytönen, joka säikähti Lapin kovia pakkasia ja päätti palata kotikonnuilleen pääkaupunkiseudulle kesken sesongin. ”Henkkaa” muistetaan kauden päätteeksi ensimmäistä kertaa jaettavalla Vuoden Maitojunalainen-palkinnolla.

Seuraa heitä: Vasta 17-vuotias #32 Kristian Karhula on ottanut joukkueen ykkösmaalivahdin paikan tukevasti omakseen. Tällä kaudella kuudessa pelissä ”KK” on pelannut kaksi nollapeliä päästettyjen maalien keskiarvon ollessa salibandyyn erinomainen 2,17.

Joukkueen ykköstykki, #87 Atte Keloneva on iskenyt kahdeksaan peliin kovat pojot 10+10. Pallon kanssa aina vaarallinen Keloneva yllättää vastustajien lisäksi useimmiten myös joukkuekaverit juonikkailla syötöillään.