Ennakko: N1+N2 Rovaniemen turnaus 19.12.2015

| Aiheet: Uutiset

SBC Levin naisten joukkueet päättävät syyskautensa huomenna lauantaina 19.12.2015 Rovaniemen Keltakankaalla pelattavien naisten 3.divaripelien myötä. Molemmat joukkueet kohtaavat turnausta emännöivän sarjakärjen eli Santa’s United II:n sekä PaKan Kuusamosta.

Naisten kakkosella oli mahdollisuus nousta jaetulle kärkisijalle edellisturnauksessa Kuusamossa, mutta ”seuraderbyssä” naisten ykkönen löi ison sylillisen kapuloita rattaisiin ja venyi kauden avausvoittoon lukemin 5-2. Kärkitaiston kannalta huomenna pelataankin tärkeistä pisteistä kevätkautta ajatellen.

Päivän otteluohjelma:

10:00 Santa`s United II – SBC Levi II
11:00 SBC Levi – PaKa
13:00 SBC Levi II – PaKa
14:00 SBC Levi – Santa`s United II

Jos olet maisemissa, niin tulehan kannustamaan sinipaidat voittoihin!