Raportti: M2 Rovaniemen turnaus 18.10.2015

| Aiheet: Uutiset

Miesten kakkosjoukkueelle tänään 2 sarjapistettä Rovaniemeltä! Päivän ensimmäisessä pelissä Santa’s United II oli parempi luvuin 3-4, mutta toisessa pelissä kaatui nihkeällä esityksellä Santa’s United III jalkapallolukemin 2-0.

Sairasteluista, työkiireistä ja lomista johtunut huono osanotto harjoituksissa parin viime viikon aikana heijastui suoraan kentälle tänään, sillä pallollinen peli ja etenkin viimeistely jätti paljon parantamisen varaa seuraaviin peleihin.

Vain yksi päästetty maali tasaviisikoin kahteen peliin kuitenkin ilahduttaa, mutta erikoistilannepelaamisessa on vielä paljon tekemistä. Erikoistilanteet ratkaisivat tänään myös ensimmäisen pelin, kun vastustajajoukkue iski kolme maaleistaan ylivoimalla.

SBC Levi II:n tehomiehenä hääri #87 Atte Keloneva iskemällä kahteen peliin pisteet 4+0 ketjukaveri #91 Joonas Junnolan säestäessä tehoin 1+1. Luukulla #32 Kristian Karhula nappasi puolestaan jo toisen nollapelinsä tälle kaudelle.

Tilastot

Santa’s United II – SBC Levi II: https://sbclevi.fi/tapahtuma/2015-2016-m2-3/
Santa’s United III – SBC Levi II: https://sbclevi.fi/tapahtuma/2015-2016-m2-4/

Tämän päivän pelien myötä kasassa on nyt yhteensä 4 sarjapistettä yhtä monesta ottelusta, mikä on enemmän kuin koko viime kaudella yhteensä (3 sarjapistettä koko kaudella), joten tästä on hyvä jatkaa aherrusta kohti seuraavia pelejä.

Miesten 5.divari jatkuu la 07.11.2015 kotiturnauksella Kittilässä, kun vastaan asettuvat Enontekiön KäKi ja Piranhas Keminmaasta!