Naisten kakkosjoukkueelle kaksi tappiota

| Aiheet: Naiset II, Raportit

Sunnuntaina 20.11 naisten kakkosjoukkue jatkoi sarjan pelaamista Kempeleessä Zemppi-areenalla. Vastaan asettuivat sarjakärki Kainuun Ärjy, sekä pelkkiä voittoja kahminut HaHe III. Peleihin lähdettiin kolmella täydellä kentällisellä.

SBC Levi II – Kainuun Ärjy 2-8 (0-4, 0-3, 2-1)

Ottelu alkoi Levin naisilla hieman unisissa tunnelmissa. Ensimmäinen erä kului yrityksessä päästä peliin kunnolla mukaan. Vastustaja pääsi rokottamaan ensimmäisessä erässä jo neljä kertaa kuroen melkoisen kaulan heti pelin alkuun. Vastustaja iski taitavasti vastahyökkäyksistään palloa maaliin, porotokan maalineduspelaamisen ollessa turhan kevyttä.

Toiseen erään naiset pääsivät jo paremmin mukaan, ja pallo alkoi pysymään paremmin hallussa ja peli kulkea. Hyviäkin maalipaikkoja luotiin useita, mutta ne kaatuivat aina viimeistään vastustajan maalivahtiin, joka venyi välillä huikeisiin torjuntoihin. Vaikka Levi pyöritti peliään hyvin, vastustajan taito pomppivan pallon kanssa vei Kainuun Ärjyn 7-0 johtoon toisen erän aikana.

Kolmannessa erässä hyvä tekeminen jatkui, ja Levin ensimmäinen maali syntyi ajassa 37:09 #19 Vähätuvan katkoessa vastustajan syötön ja tehden pallollisen nousun päätteeksi maalin. Hetkeä myöhemmin #28 Heidi Hämäläinen löi palloa toistamiseen verkkoon hyvän ja pitkän hyökkäyspään pyörityksen päätteeksi. Vain kahdeksan sekuntia myöhemmin vastustaja kävi lyömässä vielä viimeisen naulan arkkuun viimeistellen pelin lukemiin 2-8. Maalivahti #35 Jatkolalle viisitoista torjuntaa Levin maalilla.

HaHe III – SBC Levi II 8-1 (0-0, 3-1, 5-0)

Toinen peli lähti käyntiin hyvissä tunnelmissa naisten ollessa pelissä mukana heti ensimmäisestä vihellyksestä lähtien. Vastustajan tiedettiin olevan erittäin kova joukkue, mutta sen ei annettu häiritä. Ensimmäisessä erässä molemmat joukkueet pelasivat pallolla ja loivat maalipaikkoja, mutta ottelua käytiin 0-0 tilanteessa pitkään. Vastustaja pääsi rokottamaan ensin toisen erän alussa. Levin naisista #47 Satu Karjala päätti kuitenkin tasoittaa tilannetta nostamalla roikkupallon suoraan vastustajan maalivahdin selän taakse. Hetkeä myöhemmin vastustajalle tarjottiin kahden minuutin ylivoima, eikä se jättänyt sitä hyödyntämättä.

Kolmas erä aloitettin takaa-ajoasemasta 3-1 lukemista. Ero ei vielä olisi ollut mahdoton kiriä kiinni, mutta HaHe III pääsi pelin makuun yhä paremmin, ja Levin naisten peli alkoi kääntyä enemmän puolustusasemiin. Erän lopussa alkoi porotokan selkäranka taipua lopullisesti, ja vastustaja käänsi viimeisessä erässä pelin lukemat 8-1 tilanteeseen. #35 Jatkolalle kertyi tolppien välissä 18 torjuntaa.

Sarjataulukko ja tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/24/9434/10237/2022-2023/sarjataulukko

Seuraavat ottelut

Seuraavan kerran päästään pelaamaan seuran kotikonnuilla Kittilässä 10.12. Vastaan asettuvat Santa’s United Rovaniemeltä sekä ensimmäistä kertaa SBC Levin edustusjoukkueen naiset. Tervetuloa seuraamaan pelejä!

-EV #19