Miesten edustusjoukkue kotikaukalossa lauantaina!

| Aiheet: Miehet edustus, Uutiset

Kahden ottelun voittoputkessa jolkotteleva miesten edustusjoukkue taistelee arvokkaista sarjapisteistä kotihallissa tulevana lauantaina 12.11.2022!

Vastaan asettuvat oululaiset HFB ja Pelimannit. Otteluihin on vapaa pääsy ja P14-joukkueen pitämä kahvio palvelee!

Klo 12:00 vastaan asettuu kokonaan uusi tuttavuus Oulun suunnalta eli HFB! Joukkueet eivät ole kohdanneet toisiaan aiemmin. Viime kaudella 5-divaria pelannut oululaisjoukkue nousi täksi kaudeksi 4-divariin ja on aloittanut kautensa varsin mukavasti, kun neljästä ottelusta mukaan on tarttunut kaksi voittoa, tasapelipiste ja vasta yksi tappio.

Klo 15:00 kohdataan Pelimannit niin ikään Oulusta! Joukkueet ovat kohdanneet vain kerran aiemmin. Viime kevään 4-divarikarsinnoissa SBC Levi vei voiton maalein 8-2, vaikka Pelimannit haastoikin hyvin porotokkaa korkealla karvauksellaan ja hyvällä liikkeellään. Pelimannien kauden aloitus uudella sarjatasolla ei ole ollut helppo, sillä joukkue on ottanut neljästä ottelusta vasta yhden tasapelipisteen. Odotettavissa on siis nälkäinen ja taistelutahtoinen oululaispoppoo!

Päivän kaikki ottelut

12:00 SBC Levi – HFB
13:00 Ylläksen Nousu – Pelimannit
14:00 HFB – SoPa
15:00 SBC Levi – Pelimannit
16:00 SoPa – Ylläksen Nousu

Sarjataulukko ja tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/43/9477/10359/2022-2023/sarjataulukko/

Otteluiden parhaat pelaajat palkitsee Neste Kittilä! Tervetuloa kannustamaan sarjapisteet Kittilään!