Tulevan viikonlopun pelejä vko 49

| Aiheet: Ennakot, Miehet edustus, Seura

Tulevana viikonloppuna seuran joukkueista kaukalossa nähdään miesten edustusjoukkue sunnuntaina Torniossa!

Neljän ottelun voittoputkessa jolkotteleva porotokka kohtaa klo 12:00 Opuksen Oulusta sekä lohkon kärkiottelussa klo 14:00 SBT IV:n Simosta. Kokoonpanopuolella nähdään muutamia muutoksia, sillä #10 Riku Nikula ja #91 Ville Niemelä joutuvat jättämään pelit tällä kertaa väliin. #27 Tomi Nikula on loppukauden sivussa ja #2 Jaakko Sattanen odottelee pääsyä polvileikkaukseen.

Varusmiespalvelustaan suorittava #9 Miro Mustonen nousee kokoonpanoon ensimmäistä kertaa tällä kaudella, #12 Kari Lehto palaa loukkaantumisen jälkeen rosteriin ja #11 Jere Luhtala tekee debyyttinsä joukkueen riveissä. Mielenkiintoiset pelit tulossa!

Pelit ovat katsottavissa tuttuun tapaan suorina lähetyksinä Solidsportissa: https://solidsport.com/sbclevi-miehet

M5D-livetulospalvelu ja tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/miesten-5-divisioona-pohjois-suomi-lohko-32/5940

P.s Muista myös Sirkan perhesähly/liikuntakerho Sirkan koululla la 7.12 klo 17:30-19:00 ja Kittilän perhesähly Kittilän urheiluhallilla su 8.12 klo 10:30-11:30.