Miesten kakkosjoukkueelle kauden avauspisteet Rovaniemeltä

| Aiheet: Miehet II, Raportit

Miesten kakkosjoukkue SBC Levi II pelasi kauden toisen sarjaturnauksensa lauantaina 27.10.2018 Ounasrinteen hallilla Rovaniemellä ja kotiintuomisiksi mukaan tarttui kaksi tasapelipistettä.

SBC Levi II – Rokokoo 4-4

Päivän ensimmäisessä pelissä klo 11:00 vastaan asettui turnausisäntä Rokokoo. Vauhdikkaassa koitoksessa iskettiin maaleja kaksi erää tasatahtiin ja 3. erään lähdettiin SBC Levi II:n johtaessa 3-2.

3. erässä ajassa 34:13 joukkueen kapteeni #21 Hannu Molkojärvi laukoi 4-2-osumallaan porotokan kahden maalin karkumatkalle.

Rokokoo pääsi kaventamaan merkkausvirheestä viitisen minuuttia ennen päätössummeria tilanteeksi 4-3. Heti seuraavassa vaihdossa Rokokoo-hyökkääjä pääsi laukomaan vaarallisesti puolittaisesta läpiajosta ja maalin eteen jäänyt reboundi pomppi epäonnisesti Levi-puolustajan jalasta omaan maaliin; tilanne 4-4 ajassa 40:42.

Ottelun viimeisillä sekunneilla mainion ottelun pelannut #61 Jesse Mikkola (1+3) ja #21 Hannu Molkojärvi pääsivät kuin varkain vielä 2vs0-hyökkäykseen Rokokoon maalille, mutta viimeistely ontui tällä kertaa ja pisteet jakoon lopputuloksella 4-4.

SBT Tornio – SBC Levi II 6-6

Klo 13:00 alkaneessa toisessa pelissä kohdattiin miesten sarjapeleihin muutaman kauden tauon jälkeen palannut SBT Tornio. Porotokka aloitti ottelun terävästi ja vei 1. erän nimiinsä maalein 2-0. Maalipaikkoja oli tarjolla useampaankin osumaan, mutta molemmat maalivahdit olivat hereillä.

2. erässä sinipaitojen ote kuitenkin hieman herpaantui ja SBT Tornio siirtyi 3-2 johtoon ennen #21 Hannu Molkojärven 3-3-tasoitusosumaa ajassa 27:08.

Päätöserään lähdettiin siis kutkuttavasta 3-3-tasatilanteesta. 3. erässä SBC Levi II ehti johtaa ottelua maalein 5-3 ja 6-4 #4 Tomi Jauhojärven osuessa komealla kanttilaukauksella ja kapteeni-Molkojärven täydentäessä hattutemppunsa kahdella lisäosumalla. Torniolaiset taistelivat kuitenkin sisukkaasti ja saivat lopulta tasoitettua pelin ajassa 44:30 joukkueen pelatessa ilman maalivahtia. Pisteet jakoon tästäkin ottelusta loppulukemin 6-6.

SBC Levi II:n päivän onnistujia pisteitten valossa olivat kapteeni #21 Hannu Molkojärvi (4+1), hyökkääjä #61 Jesse Mikkola (1+4) sekä pakin tontilta kaksi komeaa osumaa laukonut #4 Tomi Jauhojärvi.

”Meillä oli hyvä treeniviikko alla ja sen myötä jokainen pelaaja pystyi nostamaan tasoaan. Me pystytään parantamaan todella paljon jokaisella osa-alueella, mutta se vaatii työtä ja ahkeraa harjoittelua. Saatiin ansaitusti pisteitä ja seuraavassa turnauksessa avataan myös voittotili”, kommentoi valmentaja Petri Palovaara.

Neljä sarjapistettä oli tarjolla ja parin maalin johtoaseman menettäminen molemmissa otteluissa loppuhetkillä harmittaa, mutta koko joukkueen peli-ilme ja asenne oli lauantaina aivan eri luokkaa verrattuna kauden avauspeleihin kuukausi sitten.

Tästä on hyvä jatkaa kohti kauden ensimmäistä kotiturnausta, kun sunnuntaina 18.11.2018 Kittilän urheiluhallille saapuu vieraaksi KäKi klo 12:00 ja kauden toisessa seuraderbyssä päästään haastamaan SBC Levi III klo 16:00!

Sarjataulukko ja tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/miesten-5-divisioona-pohjois-suomi-lohko-32/3616

-TS #66