Kakkosnaisille kaksi tappiota Rovaniemellä 24.10.

| Aiheet: Naiset II, Raportit

HaHe II – SBC Levi II 3-2 (1-0, 1-1, 1-1)

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli HaHe II. HaHe laukoi ensimmäisen maalinsa Levin päähän ylivoimalla ajassa 13:29. Pian verkko heilui uudelleen ja HaHe teki toisen maalinsa ajassa 17:12. Ajassa 20:33 Levin #23 Julia Piipponen avasi pistetilinsä maalilla #7 Tiina Pasman syötöstä. Ajassa 42:21 HaHe iski jälleen, mutta ei aikaakaan, kun verkko heilui myös toisessa päässä. Pelin viimeiset minuutit oli tiukkaa vääntöä, mutta harmiksi maalia ei syntynyt ja peli päättyi 3-2 HaHelle.

Levin maalivahti Janina Jatkolalle 23 torjuntaa.

SBC Levi II – SB Hurricane (1-2, 1-4, 1-5)

Toisessa pelissä vastaan asettui SB Hurricane. Ensimmäinen erä oli tiukkaa tasaista taistoa. Ajassa 7:26 #19 Elina Vähätupa pääsi yrittämään rankkaria, mutta tällä kertaa Hurricanen maalivahti oli hereillä hyvästä vedosta huolimatta. Levi teki yhden maalin tekijänä #23 Julia Piipponen ja syöttäjänä #11 Essi Kosunen. Peli päättyi 5-1 Hurricanelle.

16 torjuntaa Jatkolalle.

Valmentaja valitsi päivän pelaajaksi #27 Maria Haavikon, joka puolusti vahvasti ja avasi peliä hyvin.

Levin kakkosnaiset pelaa seuraavan kerran 7.11 Ounasrinteellä.

#23JP