Tornio & Rovaniemi – II-naisille kolme voittoa ja kauden ensimmäinen tappio

| Aiheet: Naiset II, Raportit

Levin naisten 2-joukkue pelasi kauden toisen turnauksensa 27.10 Torniossa napaten kaksi voittoa.

Ensimmäinen peli käynnistyi HaHe II naisia vastaan. HaHe iski ensimmäisen maalin Levin verkkoon, kun ensimmäistä erää oli pelattu reilu 7 minuuttia. Ajassa 9:13 Levin naiset pääsivät pelaamaan ylivoimaa, jonka seurauksena #27 Maria Haavikko tasoittikin pelin. Muutama minuutti tämän jälkeen #13 Jonna Löf löi Levin johtoon ja ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla iski perään vielä Levin kolmannen maalin. Toinen erä oli maaliton, mutta kolmannessa erässä maaleja syntyi sitten senkin edestä. Erä alkoi HaHen kavennusmaalilla, mutta sen jälkeen nähtiin Levin naisten maali-iloittelua. HaHe sai väliin vielä yhden kavennusmaalin, mutta #20 Sofia Luukkonen viimeisteli Leville lopulta lukemat 7-3.

Seuraava peli pelattiin SBT Marttia vastaan. 6 minuutin kohdalla SBT Martti avasi maalihanat. Tiukan ensimmäisen erän loppuun Levi kuitenkin tasoitti lukemat 1-1:een #17 Tiina-Maija Pekkalan vedolla. Toisessa erässä ehdittiin hetki nauttia 2-1 johtoasemasta, mutta erän lopussa Martti pääsi kuitenkin tasoittamaan pelin. Heti kolmannen erän alkuun Levi siirtyi jälleen johtoon. Kuitenkin jo reilun 4 minuutin kuluttua Martti tasoitti jälleen pelin ja parin minuutin päästä syntyi jo Martin neljäs maali. Tappioasemasta noustiin kuitenkin nopeasti ja tiukan pelin ratkaisi Leville lukemin 5-4 lopulta ajassa 41:11 #17 Tiina-Maija Pekkala #16 Riikka Nätin syötöstä.

Valmentajien valinta päivän pelaajaksi Torniossa oli #3 Eeva-Maria Tornberg, joka nappasi tehot 2+2 ja osoitti vahvaa tilanteiden loppuun asti pelaamista koko turnauksen ajan.

 

Kolmas turnaus pelattiin 9.11 Rovaniemellä. Vastassa olivat tällä kertaa SBT Tornio II ja OFBC eli tämänhetkinen sarjakärki. Tiedossa oli siis takuulla tiukkaa vääntöä!

Rovaniemen turnauksen ensimmäinen ja kauden viides ottelu käynnistyi SBT Torniota vastaan. Levin avausmaali syntyi aivan erän lopussa ajassa 14:47. Toiseen erään lähdettiin niukasta johtoasemasta ja Tornion naiset tasoittivatkin pelin, kun erää oli pelattu reilu minuutti. Kauaa Tornio ei ehtinyt kuitenkaan juhlimaan, kun Levi löi ottelun toisen maalinsa. #11 Essi Kosunen heilutti verkkoja vielä kerran toisessa erässä ja maaliero kasvoi 3-1:een.
Kolmoserä oli Levin naisten juhlaa. #87 Taru-Tuulia Katainen teki kauden ensimmäisen hattutempun kolmella upealla maalillaan. Napsahtipa Tarulle vielä erästä yksi syöttöpistekin, kun kapteeni #12 Hurtig iski lukemat 5-1 taululle. Peli päättyi Levin makeaan 7-1 voittoon.

Seuraavasta pelistä ei puuttunut vauhtia, kun vastaan saimme OFBC:n. Ensimmäisessä erässä Levin verkkoon osui ja toiseen erään lähdettiinkin taistelemaan 0-3 tappioasemasta. Tiukkaakin tiukempi toinen erä jäi vaille maaleja ja kolmoserään jatkettiinkin entistä kovemmalla taistelutahdolla. Pari minuuttia erän alusta OFBC paukutti taululle lukemat 4-0:aan, mutta pian jo Levin #11 Essi Kosunen #19 Elina Vähätuvan syötöllä kavensi Levin tilannetta 4-1:een. Vastustajan päätyyn painettiin kovalla sisulla, mutta katsojat saivat nauttia OFBC:n taitavasta pallonkäsittelystä ja Levi joutuikin taipumaan lopulta kauden ensimmäiseen tappioon lukemissa 7-1.

Rovaniemellä päivän parhaaksi valittiin kapteeni #12 Kerttu Hurtig, jonka tasaisen varma työskentely ja tehot kentällä vakuuttivat valmennuksen.