Jyrki Holopainen SBC Leviin seurakehittäjäksi!

| Aiheet: Miehet edustus, Seura, Uutiset

Viime kaudella kittiläläisyleisöä salibandykaukalossa ihastuttanut #87 Jyrki Holopainen aloittaa työt seurassa seurakehittäjän roolissa 1.9.2024 alkaen!

Kuten urheiluseuratyöhön usein kuuluu, niin Jyrkin työnkuva on varsin monipuolinen hänen osallistuessa mm. juniorivalmennukseen, varainhankintatehtäviin sekä muuhun yleiseen seurakehitystyöhön.

Mittavan ja menestyksekkään pelaajauran pääsarjatasolla Suomessa ja myös Sveitsissä pelannut Holopainen on aiemmin työskennellyt mm. seinäjokisessa SPV:ssä akatemiavalmentajana sekä varainhankintatehtävissä, joten seuratyöosaamista, lajituntemusta sekä valmennuskokemusta löytyy ämpärikaupalla.

Ja tottakai ”Jyri” nähdään myös miesten edustusjoukkueen kokoonpanossa alkavalla kaudella, kun edustus lähtee puolustamaan Lapin lohkon mestaruutta. Lämpimästi tervetuloa takaisin Porotokkaan Jyrki!

Seuran ”voimakolmikon” alkavalla kaudella muodostavat täten seurakehittäjä Jyrki Holopainen, uusi junioripäällikkö Otto Haapalahti sekä toiminnanjohtaja Tuomas Similä. Meillä on semmonen fiilis, että tästä tulee jälleen hieno salibandykausi, joten nähhäänpä hallilla!